Poze echipament

Scor reacție
0
Vârstă
35
Locație
Piatra Neamț
Am luat ideea de pe un forum de tenis de masă strain, care avea un topic unde membrii forumului postau poze cu echipamentul(paleta) fiecaruia si m-am gandit de ce sa nu avem si noi un asemenea topic unde cine are posibilitatea, sa-si prezinte paleta sau paletele, dupa caz...
Nici eu nu am cine stie ce posibilitati, dar am facut poze cu telefonul mobil insa la o calitate mai mica...

vali,
mai curata si tu fetele acelea, ca au multe urme de mingi (exista un spray de curatat, sau cu apa calda si putin sapun in ea... apoi cu piele de caprioara) 😉
altfel, imi place ca ti-ai asigurat bine muchia si marginile fetei!

cele bune!

george a spus:
vali,
mai curata si tu fetele acelea, ca au multe urme de mingi (exista un spray de curatat, sau cu apa calda si putin sapun in ea... apoi cu piele de caprioara) 😉
altfel, imi place ca ti-ai asigurat bine muchia si marginile fetei!
cele bune!

De obicei le curat dupa fiecare meci cu apa curata si o laveta , se curata foarte usor . Acuma au ramas asa ca nu am avut vreme sa le curat :lol:

La asa bijuterie de lemn e si pacat sa nu asiguri marginile .

Vad, Andrei , ca suntem cam singurii cu lemne Stiga prin monopolul Butterfly 8)

La protectia paletei m-am gandit serios dupa ce accidental am atins fata Desto F2 de masa la un retur de serva si au zburat bucatele din cauciuc. De obicei eu nu dau cu paleta de masa , iar atingerea a fost superficiala. Citisem pe undeva pe net despre fragilitatea ei , dar nu credeam ca e chiar asa. E foarte delicata si de atunci umblu cu ea ca si cu ouale.

deocamdata o tin in cutie, dar cred ca o s-o imperechez cu o pereche de fete tacky , chinezesti

Andrei a spus:
Tu ales priza anatomica?

Era singurul exemplar ramas . Nu e rea priza anatomica , chiar avusesem antecedente cu celelalte ca am inceput sa lipesc un grip pe maner . La pretul la care l-am luat am inchis ochii.

Daca ma enerveaza tare il iau cu un smirghel si il fac flared. 8)

vali a spus:

Asta chiar e o varianta la care nu m-am gandit. Dar la Andro care are manerul gol in interior (Kinetic CF) nu stiu daca merge cu adevarat. Ce parere ai? O incercare nu ar costa decat 236 de RON...

Ghe-Dragos a spus:
vali a spus:
Asta chiar e o varianta la care nu m-am gandit. Dar la Andro care are manerul gol in interior (Kinetic CF) nu stiu daca merge cu adevarat. Ce parere ai? O incercare nu ar costa decat 236 de RON...

E o practica frecventa , asta cu ajustarea lemnelor, cel putin pe forumurile de afara, chiar si micsorarea suprafetei de joc. De exemplu cica un Stiga Clipper oversize micsorat e de vis.
In cazul tau nu stiu ce sa zic , nu prea as incerca ....
:roll:

Felicitari slizzel ai un lemn valoros, numai victorii cu el.

Acum te poti bate de la egal la egal cu un Timo Boll Spirit :lol: :lol:

Back
Sus