Poze echipament

sfinxu a spus:
Felicitari slizzel ai un lemn valoros, numai victorii cu el.
Acum te poti bate de la egal la egal cu un Timo Boll Spirit :lol: :lol:

Merci! Nu stiu pe nimeni cu Timo boll spirit in schimb un coleg are M. Maze si merg diseara sa il bat! :D

Se gasesc maini de vanzare ? :lol: :lol: . As vrea una ca a lui Kreanga, as da oricat :)))

am vazut eu rau ,da parca kreanga avea mina dreapta mai groasa?

Are da , pai la cum da cu sete , normal sa ii creasca muschii :lol:

Vali cred ca ai dreptate cu lemnu asta. Si eu am fost atent la paleta cu care juca si ma intrigat un pic ca nu joaca cu Kreanga Carbon UCL

Cand a fost in romania am avut okazia sa ii vad lemnul shi va pot spune ca doar plaselele sunt asa lemnul este ceva pe comanda ....... adik asa a zis el :wink: :wink: :wink:

Oricum si asta pare facut pe comanda ca nu e in lista de la Butterfly.

Cred ca o sa le cer de la Butterfly sa imi faca si mie una la comanda :wink: , nu de alta dar am un Gruba carbon cu un maner asemanator, scot plasticul ala transparent si imi trag pe calculator un Kreanga Unicat OFF++ :lol:

Si cate dume : ca joaca cu Primorac Carbon , ba ca joaca cu Kreanga Carbon , asa ca maniacii astia cum sunt eu sa cumpere tot ce se poate :shock:

Poate chiar a jucat cu Kreanga Carbon-ul ala. Eu am meciul ala Schlager in 2004 parca cand foloseste un asemenea lemn, si poate acum cu Boll a schimbat tactica.
Sau poate sa gandit ca un astfel de lemn e prea scump si e bine sa il foloseasca doar asa cand e sa il promoveze, in rest joaca doar cu ce sa obisnuit. :wink:

Nu avem de unde sa stim ce a semnat in contractul ala de reprezentare Buttrerfly :lol:.

E o practica obisnuita : jucatorii semneaza cu o mare firma si zic bla, bla , bla ca joaca cu nu stiu ce si joaca cu ce sunt obisnuiti.

noua achizitie 8)

mc2nw0.jpg

Back
Sus