Hai sa-ti zic cum te descurci usor de tot cu softul fara sa te mai doara capul ca ti se indoaie prea rau fata sau nu se lipeste de lemn:
1) Pe o fata cu buretele curatat IMPECABIL dai un strat sau doua subtiri de lipici pe baza de apa.
2) Pe aceeasi fata, dupa ce s-au uscat complet straturile de lipici pe baza de apa, dai 2-3 straturi foarte subtiri de speed-glue (dupa fiecare strat stai cam 1-2 minute) si la sfarsit lasi 5-10 minute sa se usuce (teoretic ar trebui sa se faca semi-barcuta)
3) Cand fata e aproape uscata de lipici iei lemnul si dai un strat foarte subtire de speed-glue pe lemn si astepti sa se usuce ( o sa se usuce mai repede decat cel de pe fata)
Daca totul a iesit bine ar trebui sa poti pune fata pe lemn fara absolut nici un fel de problema...si fara sa trebuiasca sa apesi tare pe ea...pur si simplu cu o rola de fete sau cu antebratul mainii (eu ultima metoda o folosesc) intinzi fata pe lemn fara sa apesi aproape deloc.
Iti dai seama ca e buna de pus pe lemn fata in momentul in care e semi-barcuta...nici plata, dar nici foarte curbata inafara. Repet, la nivel teoretic, cel putin, nu ar trebui sa mai ai probleme...eu unul asa imi lipesc fetele cu speed-glue (alea care vreau sa le lipesc asa).
Multa bafta!! La iarba nu ma bag sa iti zic ceva ca n-am lipit in viata mea asa ceva si nici nu vreau