ÎNCHIS presports

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Wow , am primit fețele : Higher III si SP Transcend de la 729 Friendship . O sa le testez in curand , dar prima impresie e nemaipomenita . Pur si simplu se lipeste mingea de ele asa suprafața "sticky" au.

vali a spus:
Daca ar fi destepti comerciantii nostri romani ar putea sa reinnoade legaturile cu China si sa importe articole oleaca mai accesibile si cat de cat performante. Nu porcariile de palete Gold-cup din Metro care sunt departe de ce erau odata. M-am tzapit si eu stiind ca Gold-cup si Meteor erau cele mai bune marci de palete pe vremea impushcatului si am luat din Metro niste Gold-cup pentru colegi care nici nu taiau si amortizau si mingea :evil:
Unii comercianti Romani importa de la chinezi dar noi luam de la Presports 😉 . Stiai ca firma Pro Auto care importa Yasaka, are si produse Friendship?

VISCO a spus:
vali a spus:
Daca ar fi destepti comerciantii nostri romani ar putea sa reinnoade legaturile cu China si sa importe articole oleaca mai accesibile si cat de cat performante. Nu porcariile de palete Gold-cup din Metro care sunt departe de ce erau odata. M-am tzapit si eu stiind ca Gold-cup si Meteor erau cele mai bune marci de palete pe vremea impushcatului si am luat din Metro niste Gold-cup pentru colegi care nici nu taiau si amortizau si mingea :evil:
Unii comercianti Romani importa de la chinezi dar noi luam de la Presports 😉 . Stiai ca firma Pro Auto care importa Yasaka, are si produse Friendship?

Nu , dar cred ca m-ar costa mai mult transportul in tara decat par-avion :lol:

Eu nu "cred" nimic, stiu ca am luat mai ieftin decat de afara, unele lucruri :idea: .

VISCO a spus:
Eu nu "cred" nimic, stiu ca am luat mai ieftin decat de afara, unele lucruri :idea: .

Pai nah, tu esti in București acolo. Eu trebuie sa platesc transportul la posta romaneasca 😉

VISCO a spus:

Da si tu o adresa sau ceva de la Pro Auto ca , cine stie ... 😉 Mersi!

Cred ca e vorba de www.yasaka.ro

Apropo de pretzuri:

Exemplu:
Mark V M2
* pe presports e 17.25 Euro
* pe yasaka.ro e 30 Euro
* aici http://www.tenisdemasa.ro/index.php?menu=rr&page=6 e cu 31.25 $

Yasaka Dynamix 17
* pe yasaka.ro e 48.81 $ (36 E)
* pe pagina http://www.tenisdemasa.ro/index.php?menu=b&page=8 e 64.95$

Yasaka Gatien Extra 3D
* pe dandoy e 104.46 RON Incl. VAT
* pe yasaka.ro e 24 Euro = 81.36 RON

Concluzia ... ma doare capul. Nici nu stiu de unde sa iau si ce. Bine ca deocamdata nu am bani.

Da, despre Yasaka.ro este vorba, dar produsele RITC Friendship nu le au postate pe net. Iei numarul lor de telefon de pe site si intrebi daca au ce te intereseaza si cat costa transportul la Timișoara. Poti sa intrebi si de produse Donic ca aveau cand am fost eu ultima oara.

VISCO a spus:
Da, despre Yasaka.ro este vorba, dar produsele RITC Friendship nu le au postate pe net. Iei numarul lor de telefon de pe site si intrebi daca au ce te intereseaza si cat costa transportul la Timișoara. Poti sa intrebi si de produse Donic ca aveau cand am fost eu ultima oara.

Visco, ai mai fost de curand la ei sa mai cumperi ceva? stiu ca acum vreo 2 ani era o tanti acolo (dna Radu parca) si aveam numarul ei de tel, dar am inteles ca nu mai e acolo si nici depozitul ala de unde luam eu de la ei echipamente..mai ai vreun contact de acolo?

multumesc

Nu am mai fost din vara trecuta dar daca nu mai sunt acolo trebuie sa fie in partea cealalta pe Bd. Timișoara nr 96.

Ce nesimtiti .... trebuie sa merg sa scot pachetul de la vama , probabil se tem ca mi-au bagat malaiezienii cocaina in mingile Milky Way. Off , traim in Romanika :evil:

Cred ca mai degraba ca sa platesti vama pentru produse cumparate din Asia. Ce vrei, suntem in UE acum. Sa ne spui si noua daca ai platit ceva pe pachet si cat.

bilutza a spus:
Cred ca mai degraba ca sa platesti vama pentru produse cumparate din Asia. Ce vrei, suntem in UE acum. Sa ne spui si noua daca ai platit ceva pe pachet si cat.

Nu am platit nimic , numai mi l-au desfacut in fața . Era mai gros oleaca din cauza cutiilor cu mingi si cica daca e mai voluminos pachetul extracomunitar se ridica de acolo de la oficiul postal vamal dupa ce iti face control.
Daca e o scrisoare iti vine acasa. 4 fețe (pachetul initial) nu li s-au parut cine stie ce probabil , ca mi-a venit direct acasa.

slizzel a spus:
cred ca o sa comand si eu o data sa vad cum e :D

Poti comanda si de mai multe ori . Sunt ok , oameni seriosi . Au cele mai mici preturi la fete chinezesti si sincer sa fiu sunt muuult mai multumit fata de Cermet . Au un spin SENZATIONAL

presports

Cine a comandat de pe presports?E la fel ca pe dandoy?Poti comanda daca ai card al carui cont este in lei, si-ti transforma ei, sau cum e?Si in cat timp vin comenzile?

presports

Orice card in lei acceptat de presports poate fi folosit, convertirea din lei in in alta moneda se face automat. Eu am comandat la inceputul lui decembrie, pachetul sosind dupa aproape o luna. Expeditia se face prin Hong-Kong, ceea ce explica poate intirzierea, plus aglomeratia dinaintea Craciunului...
Merita sa cumperi produse chinezesti care sunt super ieftine la ei. Pe Dandoy un Hurrican III este 21E, pe Presports 9.2 E !!! Depinde ce vrei sa iei. Iar daca urmaresti cu atentie promotiile poti sa faci economii serioase. Bafta la cumparaturi!

paypal

paypal

vazusem ceva legat de paypal, ma gandeam ca modul de plata e mai greoi, daca e asa simplu e ok...

Re: paypal

Re: paypal

valeriann a spus:
vazusem ceva legat de paypal, ma gandeam ca modul de plata e mai greoi, daca e asa simplu e ok...

merge si cu paypal si fara ..

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus