Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Unii comercianti Romani importa de la chinezi dar noi luam de la Presportsvali a spus:Daca ar fi destepti comerciantii nostri romani ar putea sa reinnoade legaturile cu China si sa importe articole oleaca mai accesibile si cat de cat performante. Nu porcariile de palete Gold-cup din Metro care sunt departe de ce erau odata. M-am tzapit si eu stiind ca Gold-cup si Meteor erau cele mai bune marci de palete pe vremea impushcatului si am luat din Metro niste Gold-cup pentru colegi care nici nu taiau si amortizau si mingea :evil:
VISCO a spus:Unii comercianti Romani importa de la chinezi dar noi luam de la Presportsvali a spus:Daca ar fi destepti comerciantii nostri romani ar putea sa reinnoade legaturile cu China si sa importe articole oleaca mai accesibile si cat de cat performante. Nu porcariile de palete Gold-cup din Metro care sunt departe de ce erau odata. M-am tzapit si eu stiind ca Gold-cup si Meteor erau cele mai bune marci de palete pe vremea impushcatului si am luat din Metro niste Gold-cup pentru colegi care nici nu taiau si amortizau si mingea :evil:. Stiai ca firma Pro Auto care importa Yasaka, are si produse Friendship?
VISCO a spus:Eu nu "cred" nimic, stiu ca am luat mai ieftin decat de afara, unele lucruri :idea: .
VISCO a spus:Eu nu "cred" nimic, stiu ca am luat mai ieftin decat de afara, unele lucruri :idea: .
VISCO a spus:Da, despre Yasaka.ro este vorba, dar produsele RITC Friendship nu le au postate pe net. Iei numarul lor de telefon de pe site si intrebi daca au ce te intereseaza si cat costa transportul la Timișoara. Poti sa intrebi si de produse Donic ca aveau cand am fost eu ultima oara.
bilutza a spus:Cred ca mai degraba ca sa platesti vama pentru produse cumparate din Asia. Ce vrei, suntem in UE acum. Sa ne spui si noua daca ai platit ceva pe pachet si cat.
slizzel a spus:cred ca o sa comand si eu o data sa vad cum e![]()
valeriann a spus:vazusem ceva legat de paypal, ma gandeam ca modul de plata e mai greoi, daca e asa simplu e ok...