ÎNCHIS presports (3 Cititori)

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Exact!, Nu am vazut nici una terminata de tot dar am vazut mai multe cu taieturile laterale prelungite spre margine.

VISCO a spus:
De la chinezi tot asa vin, in ziar, dar alea nici nu cred ca au vre-o cutie iar pretul lor este in general mult mai mic, asa ca este convenabil sa nu intre in pret si o cutie. Dar astea europene care au sigur in pret si cutia...nu-i permis.

au cutie - am primit io de altundeva cu cutie cu tot . Depinde de la ce kinezi cumperi - unii trimit cu cutie altii fara. Lemnele sub 10 dolari de la Galaxy(poate si de la altii ) intr-adevar nu au cutie.

LKT sunt macar trase in tipla. Este o treaba inteligenta pt ca puse pe un raft de magazin, le poate pipai toata lumea fara sa le murdeareasca.

filo a spus:
filo a spus:
pentru cine nu crede ia ce-mi scrie mie pe dandoy:
23/07/2008 #25817 Claudiu Iacob, Romania Processing 278.41EUR
deci va dati seama ca astia nu au reusit de o luna si mai bine sa-mi proceseze comanda!!!!!
a mai trecut o zi si nici o modificare si nici un mail......
inca astept si tot nici o schimbare...........

presports

Am facut o comanda pe DANDOY pe 24 august, care imediat a fost procesata si expediata(dispatched), plus o scrisoarea de multumire, bla, bla bla.... Timpul trece, pachetul nu vine, cum pot sa-i dau de urma? Oare a intrat in tara?

Cred ca trebuie sa mai ai rabdare,dureaza cam 2 saptamani.Cred ca saptamana viitoare ajunge pe miercuri ,joi...

..am facut mai multe comenzi la Dandoy, mai mult de 10 - 12 zile de la data expeditie nu au intarziat..

presports.com

presports.com

ajutor !!!
am facut o comanda pe presports si am vrut sa platesc cu visa electron, dar nu mi l-au acceptat. mia-am facut un alt card ,master card, dar nici pe acesta nu l-au acceptat.
ei imi spun sa incerc cu alt card,dar cardurile folosite de mine sunt afisate pe sit-ul lor ca acceptabile. de asemeni ma indeamna sa-i contactez la telefon, dar la cata engleza stiu eu, nu ma pot intelege cu ei.. va rog frumos,cine stie, sa ma ajute si pe mine, sa-mi spuna care este problema si cum o pot rezolva.
mcy, papapa

Re: presports.com

inregistreaza cardu la paypal si atunci te-ai rezolvat.Daca il accepta Paypal atunci nu mai ai treaba cu presports, le trimiti de pe Paypal. Vezi ca au 2 optiuni : Worldpay sau Paypal

multumesc mult, incerc acum
papapa

am reusit !!! multumesc inca o data pentru ajutor.
papapa

Re: presports

Am comandat si eu de pe presports pe 26.02 si a ajuns pachetul azi, 20.03. Pe langa faptul ca a ajuns asa tarziu, (de pe eacheng.net ajunge intr-o saptamana, maxim 10 zile, din care 2 sta la oficiul din Brașov), nici nu mi-au trimis ce am comandat. Mi-au trimis Butterfly Speedy Po Soft, fata de ce am comandat eu: Butterfly Speedy Po. Nu stiu daca e o diferenta prea mare intre cele 2, dar gestul conteaza...

Razvan a spus:
Am comandat si eu de pe presports pe 26.02 si a ajuns pachetul azi, 20.03. Pe langa faptul ca a ajuns asa tarziu, (de pe eacheng.net ajunge intr-o saptamana, maxim 10 zile, din care 2 sta la oficiul din Brașov), nici nu mi-au trimis ce am comandat. Mi-au trimis Butterfly Speedy Po Soft, fata de ce am comandat eu: Butterfly Speedy Po. Nu stiu daca e o diferenta prea mare intre cele 2, dar gestul conteaza...
Uitati-va pe confirmarea comenzii care va venit on-line dupa ce a-ti facut comanda. Acolo apare Speedy Po sau Speedy Po Soft?
Daca apare Speedy Po inseamna ca este o eroare umana. Site-ul Presports este singurul la care nu am avut niciodata vre-o problema in afara de faptul ca nu gasesc intotdeauna ce doresc pt ca se epuizeaza stocurile rapid.
In privinta "Speedy PO Soft", eu cred ca tot raul spre bine! :D

Apare Speedy Po... E primul lucru pe care l-am verificat. Am zis ca poate am gresit eu...

E clar. Inseamna ca operatorul care face pachetele a gresit. Or fi fost una langa alta, pe raft in depozit si a bagat mana gresit. :D

De curand un amic de-al meu de la sala si-a cumparat o pereche de fete Yasaka Mark V 30 cerand pe la baietii astia simpatici de pe presports varianta MAX.
Toate bune si frumoase, pana cand sa desfaca coleletul si sa descopere ca a primit o pereche de Mark V simplu, nu de 30 de grade si totodata a primit o fata de 2.0 si una MAX. De aici trageti si voi concluziile.

CatalinFloarea a spus:
De curand un amic de-al meu de la sala si-a cumparat o pereche de fete Yasaka Mark V 30 cerand pe la baietii astia simpatici de pe presports varianta MAX.
Toate bune si frumoase, pana cand sa desfaca coleletul si sa descopere ca a primit o pereche de Mark V simplu, nu de 30 de grade si totodata a primit o fata de 2.0 si una MAX. De aici trageti si voi concluziile.
pe fetele Mark V nu scrie daca sunt sau nu 30, dar scrie pe burete. Ma gandeam ca poate nu s-a uitat el bine... :idea:

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Subiecte similare

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus