ÎNCHIS presports

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Re: presports

Pe spatele buretelui nu exista nici o stanta cum ca ar fi Mark V 30. Dar fetele au venit ambalate in cartoane a caror design scria clar Mark V 30
Oricum un gest urat din partea acestui asa-zis colos Presports.
Mare atentie ce cumparati pe viitor de la ei.

Din cate stiu eu, Yasaka Mark V 30 sunt mult mai moi decat Yasaka Mark V simplu. Chiar spune 30 de grade, deci asta ar fi densitatea buretelui la acest model, pe cand la Yasaka Mark V simplu, uitandu-ma pe un site de profil depaseste 40 de grade.
Ne-am uitat pe cartoanele care au venit sigilate si scria Yasaka Mark V 30 dar pe burete, acolo unde se da cu lipici nu scria absolut nimic.
Din cate mai stiu si eu, pe fetele Yasaka Mark V 30 se vedea clar pe spate o stampila.

Aha deci zici ca la apasare sunt la fel de tari cu Mark V simplu ? Ai comparat?

Bineinteles.Am comparat o fata de Yasaka Mark V 30 cu cea cumparata de amicul meu.Nu se compara.A amicului meu este f dura, rigida pe cand cealalta este f moale.
Clar a fost pacalit de cei de la Presports.

Un gest urat din partea lor.Nu ma asteptam la asa ceva.Auzisem numai lucruri bune despre acest magazin virtual.Se pare ca m-am inselat.Oricum celor care mai cumpara de la ei, mare atentie ce cumparati, ca s-ar putea sa primiti cu totul altceva si nu cred ca o sa va "luptati" cu ei ca sa primiti ceea ce de fapt a-ti comandat.

Da f interesant ce zici,eu am avut ceva comenzi la ei toate fara probleme.Nu credeam ca isi permit sa faca asa ceva...

Eu zic sa le scrii. Eu asa am facut si mi-au spus sa le trimit fata inapoi, ei urmand sa-mi deconteze banii pentru posta.

Eu imi explic si de ce recurg la chestii de astea.Fetele Yasaka Mark V 30 sunt destul de mediatizate si cumparate de multi jucatori de tenis.
Ce s-au gandit astia de la Presports...bai ia hai sa punem in cartoanele de la Yasaka Mark V 30 niste gume de Yasaka Mark V ca mai mult ca sigur clientul nu se pricepe.Si uite asa mai scapa si ei de anumite fete care le au pe stoc de nici ei nu mai stiu cand.
Culmea este ca au pus un MAX si o guma de 2.0
Si cand le-a trimis colegul meu mail si le-a explicat situatia sa vedeti in ce mod subtil gasesc ei solutii.
"Pai ne cerem scuze ca v-am trimis comanda gresita. Va rugam sa ne-o trimiteti inapoi si daca v-om constata ca ceea ce spune-ti dvs. este corect, va vom trimite alte fete noi."
Pai cum sa le mai trimita colegul asta al meu, cand el saracu le-a si taiat a mai si jucat o data cu ele.
Cred ca cei de la Presports pe lucrul acesta mizeaza.

Vedeti ca pe bureti sunt inscriptionate niste coduri unice care nu pot fi confundate. Comparati cu codul de la un mark V 30 mai vechi si vedeti daca este identic sau nu. Eu cred ca din fabrica poate fi ceva. Plus ca un mark V 30 care a fost relipit cu VOC de mai multe ori si jucat, este mai moale decat unul nou din pachet.

Tocmai ca pe burete nu este inscriptionat absolut nimic.Vorbesc de cele cumparate recent.Detin unele mai vechi pe care intr-adevr este inscriptionat "OS TJ 30"
Este clar o diferenta. Am testat prin apasare buretele fetelor mele mai vechi cu cele achizitionate recent...cele noi sunt cu mult mai rigide decat cele mai vechi.

Multumesc din inima pt informatie. Era sa iau si eu "mark V 30" de la presports.

hmm, uite cum se taie si presports de pe lista :mrgreen:

Eu nu-l tai de tot, dar voi fi mai circumspect, mai ales in privinta fetelor.

Domnilor,
Cand am intrat prima oara pe site Presports si am vazut ce preturi au :shock: , am devenit f.circumspect...
Apoi am luat cu rabdare thread-ul de la inceput si parca am mai capatat curaj...mai ales dupa sfaturile date de Visco (care se pare ca au folosit).
Ce sa mai zic, mai rabd o luna si sper sa nu fiu eu ala cel mai ghinionist...

Sincer, dintre toti dealerii de la care am cumparat de-a lungul timpului (si am luat de la o groaza), Presports au fost cei mai profesionisti. Nu am avut niciodata probleme. Asta cu fetele Yasaka Mark V 30 ar fi prima "nepotrivire" care se poate datora lipsei de atentie la sursa de unde s-au aprovizionat.
Sunt cat se poate de corecti. Cand nu mai au un produs, il marcheaza imediat ca nefiind disponibil, nu vand "pielea ursului din padure".

VISCO a spus:
Cand nu mai au un produs, il marcheaza imediat ca nefiind disponibil, nu vand "pielea ursului din padure".
te contrazic . Am bagat cashu pt o pereke de Sonex JP Soft si a trebuit sa aleg ulterior altceva (banii fiind incasati iar saitul neactualizat) pt ca nu aveau fața neagra. A fost o gherla crunta pt ca io voisem fete la fel si ele s-au dovedit foarte diferite. Perekea respectiva de fete sta la dulap ca rezerva acum.
Deja am deturnat destui cunoscuti dinspre presports spre Tibi de pe forum.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus