ÎNCHIS presports

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Re: presports

Este adevarat, s-au cam "stricat" lucrurile cu presports.com.
Pt orice inseamna Xiom, Donic etc va recomand sa cumparati cu incredere de la Gelu (Tibi pe forum). Eu am luat un lemn Xiom Amadeus si Gelu mi l-a adus mai ieftin decat aia de la presports.com, plus ca nici nu aveau cu maner drept desi pe site scria ca au in stoc.
Ulterior mi-am dat seama ca nu are niciun rost sa complic aiurea lucrurile, basca faptul ca el este singurul autorizat sa distribuie produse Xiom in Romania
http://www.xiomtt.com/contactus/globalxiom3.php
Pe de alta parte Gelu va da si sfaturi f competente, iar pt un incepator asta este aur curat...

Asa este si eu am cumparat de la dinsul xiom control-off-,drept,pe linga faptul ca nu se mai fabrica la un pret f.bun-sigilat
un lemn extra

O intrebare pentru cei care au comandat de pe www.presports.com. Cam cat a constat transportul+celelalte taxe? Cu alte cuvinte,cat ati mai dat in plus pe langa valoarea comenzii? :)

simulati ca vreti sa cumparati si veti vedea costurile
exemplu
-la o fata care costa 11,95euro,platiti transport 4,95euro.

Multumesc pentru raspuns.Dar totusi,de ce sunt asa mici preturile acolo?Mi se par mult mai mici decat pe oricare alt site. :D

Dar,citind mai in amanunt acest topic,am inteles ca ar fi o problema cu calitatea unelor produse de acolo.E adevarat sau e doar un zvon?

Probleme de diferite naturi, au fost la majoritatea comerciantilor. Nimeni nu este perfect.

O ultima intrebare as avea pe acest topic(sper :) ).Ce modalitati de plata sunt pentru comenzile de pe presports?

Lucianu Dragos a spus:
Multumesc pentru raspuns.Dar totusi,de ce sunt asa mici preturile acolo?Mi se par mult mai mici decat pe oricare alt site. :D
sunt suspect de mici, insa stiu sigur ca nu e pacaleala. Am un prieten care a cumparat un lemn Yasaka Ma Lin Carbon de acolo.

muvicr9 a spus:
Lucianu Dragos a spus:
sunt suspect de mici, insa stiu sigur ca nu e pacaleala. Am un prieten care a cumparat un lemn Yasaka Ma Lin Carbon de acolo.
au rulaj mare , de aia

nu numai de asta, dar cred ca cel mai mult fac din transport. avand aceste preturi mici, aduna multi cumparatori, si in felul asta isi promoveaza si site-ul.

Interesanta optica. Deci avand preturi mici, au multi cumparatori si astfel isi promoveaza si site-ul. Adanc! :D

la ce pret ajunge Timo Boll ALC cu toate taxele in RON pe presports??

Aia nu vand pe lei. Daca vreti sa stiti cat face, alegeti dolari sau euro la "currencies" in dreapta sus, faceti o simulare punand in cos (trebuie sa aveti cont deschis la ei) si dati "chechout". Va apare si suma care reprezinta transportul. In principiu stiu ca este cam 7 USD pt un lemn. Deci "groso modo", adaugati la pretul lemnului, inca 7 USD. Apoi vedeti pe site-ul BNR care este cursul leu/ dolar si faceti transformarea.

am inteles, multumesc :D lemnul e 93 $ + 7 $ transport = 100 $ deci in jur de 300 RON

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus