AmaTur: Turneu A "Prietenii știu de ce...", Botoșani - 12.05.2018

Multumim frumos pentru ca ne-ati primit cu super ospitalitate la Botoșani,
pe langa toate cele bune si frumoase, ne-ati dat si mancare foarte buna:thumbup:

Multumiri organizatorilor si sponsorilor George Portariuc si Nelu Zamfirache, pentru acest concurs frumos si deosebit de bine organizat, multumiri si dl Sorin Corneanu, de la butoane, pentru cursivitatea excelenta a concursului. Multumiri si celor din linia a doua, a caror munca nu s-a vazut, dar a facut ca acest concurs sa se desfasoare in conditii maxime de joc.
Felicitari pentru acest concurs, reusit din toate punctele de vedere !!! FELICITARI BAIETI !!!

20180512_093348.jpg

O familie de tineri superbi 👍

Felicitari !,celor trei organizatori :Portariuc,Zamfirache si Corneanu,precum si celor care au dat o mana de ajutor la acest turneu de rasunet.Aprecierile si fotografiile spun asta.Pe Marius Pralea si Adi Mironescu cred ca-i strangea tricoul de nu poarta ca si echipa.Sau cei din comisia centrala de arbitri au altceva?

Felicitari organizatorilor si tuturor celor care s-au implicat pentru ca acest concurs sa fie unul atat de reusit.

Felicitări organizatorilor pentru un turneu foarte reușit din toate punctele de vedere, toți participanții au avut de câștigat prin mișcare și socializare.
Mulțumesc lui Cornel Bălucă pentru returnarea paletei pe care am uitat să o mai iau datorită vitezei cu care am plecat.
Felicitări câștigătorilor dar și învinșilor.

Chiar dacă putin cam târziu, vreau sa adresez sincere Felicitări întregii echipe care a organizat acest turneu. Eu unul m-am simțit extraordinar si voi reveni cu mare drag in Botoșani de cate ori o sa am posibilitatea. Propun ca la următorul turneu în loc de anunț să fie doar clipul de mai jos (sunt sigur că indiferent de numărul de participanți organizatorii vor mulțumi pe toată lumea) !!!

Chiar dacă putin cam târziu, vreau sa adresez sincere Felicitări întregii echipe care a organizat acest turneu. Eu unul m-am simțit extraordinar si voi reveni cu mare drag in Botoșani de cate ori o sa am posibilitatea. Propun ca la următorul turneu în loc de anunț să fie doar clipul de mai jos (sunt sigur că indiferent de numărul de participanți organizatorii vor mulțumi pe toată lumea) !!!

Frumoasa melodia Costi dar vin si fetele? :)

Back
Sus