AmaTur: Turneu A "Prietenii știu de ce...", Botoșani - 27.01.2018

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Petrescu Claudel - Putna - avansati
Lita Constantin - Putna - incepatori

Aluculesa Radu - Botoșani - avansati

Ultima editare:
Pralea Marius Dan , Botoșani , Open
Marin Bogdan Mihail , Bacău , începători

Ultima editare:
Aparaschivei Marcel - Botoșani - avansati
Mesinschi Radu - Botoșani - avansati

Mihai Alex , Botoșani , Open
Lupu Cristian , Botoșani ,Avansați

Sorin , scuză-mă te rog . Nu am verificat MP-ul ( îl știam MP 28 ) . Oricum îmi convine .... am scăpat de el 😁😁😁

Marius a spus:
Sorin , scuză-mă te rog . Nu am verificat MP-ul ( îl știam MP 28 ) . Oricum îmi convine .... am scăpat de el ������

Stai linistit. Spuneam doar ca n-are medie de open dar poate ca nu vrea la Elite si-atunci scapam amandoi de el. :twisted:

Din Targu Neamț se înscrie la categoria începători Cosău Toader.

Trimis de pe al meu LG-H960 folosind Tapatalk

Silviu Munteanu - Suceava, open.
Mulțumesc

Ovidiu Nemaciuc - Avansati - Suceava
Multumesc

Vad ca nr de inscrisi depaseste asteptarile .......mai aveti 3-4 mese disponibile la Ardex...poti organiza lejer Incepatorii acolo si mai ai 3 mese disponibile in sala mare ,evitand probabil (sau macar micsorand) listele de asteptare

Vad ca nr de inscrisi depaseste asteptarile .......mai aveti 3-4 mese disponibile la Ardex...poti organiza lejer Incepatorii acolo si mai ai 3 mese disponibile in sala mare ,evitand probabil (sau macar micsorand) listele de asteptare

Posibil sa mai aducem 2 mese dar nu dorim sa aglomeram prea mult sala.
La incepatori nu se vor suplimenta locurile dar exista pentru ei varianta salii AJTM a d-nului profesor Volodia sau sala d-nului antrenor Balauca, sali extrem de bine dotate. Discut cu organizatorii si vedem care si cum. Voi anunta imediat ce gasesc o solutie.

Covalciuc Luca din Iași --> open

Trimis de pe al meu SM-J500FN folosind Tapatalk

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus