AmaTur: Turneu A "Prietenii știu de ce...", Botoșani - 27.01.2018

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Intrucat d-nul Gheorghe Portariuc doreste sa faca o surpriza placuta tuturor participantilor, pentru a fi alaturi de oaspetii nostri se retrage din concurs si-l adaugam cu mare bucurie langa organizatori. Multumim.

Prietenii stiu de ce !

Intrucat d-nul Gheorghe Portariuc doreste sa faca o surpriza placuta tuturor participantilor, pentru a fi alaturi de oaspetii nostri se retrage din concurs si-l adaugam cu mare bucurie langa organizatori. Multumim.

Prietenii stiu de ce !

Sorine lasa vrajeala ..zi i daca nea Portariuc a dat la pace cu folcloristele alea de la postul 1 din acest topic ca sa stiu ce balauri sa i bag nevestei acasa (inzapeziri,polei,alea ale)..ca bag sama ca asta i surpriza placuta :)

Sorine lasa vrajeala ..zi i daca nea Portariuc a dat la pace cu folcloristele alea de la postul 1 din acest topic ca sa stiu ce balauri sa i bag nevestei acasa (inzapeziri,polei,alea ale)..ca bag sama ca asta i surpriza placuta :)

Asta ar fi si pentru el o surpriza! Dar nu-i mare lucru sa le vedem live la concursul urmator de la Sala Polivalenta unde d-nul Portariuc va fi marele dirijor. Cine stie! Inca sunt ceva probleme cu sala dar fac tot posibilul sa rezolv.
Cataline, de la d-nul Portariuc te poti astepta la orice. Este foarte respectat pe plan local si de aceea ori de cate ori poate, rasplateste. La fel se intampla si acum. Este un exemplu pentru noi toti.

.... ca sa stiu ce balauri sa i bag nevestei acasa (inzapeziri,polei,alea ale)..ca bag sama ca asta i surpriza placuta :)

La ce te gandesti tu ti-ar place si mie! Ar trebui sa iei in calcul ca citeste si Romeo pe-aici si daca vede ca te iei si-ti plac botosanencele... :wtf::evil:
In locul tau as veni cu sofer ca-i posibil sa fie zapada mare si polei cum ziceai. Si te cam clatini de la polei. Chestia cu balaurii n-as baga-o inainte c-o sa te astepte cu flacari acasa si-o sa fii cam parpalit. Asa ca...

Cu parere de rau am vazut prea tirziu dar de orice eventualitate :se inscrie Pavlenco Iustina 2006 an .n. MP 14,6 ,Cernauti Ucraina

Se înscriu din Comănești la avansați Anastasiu Costel si Maftei Cătălin Doru iar la începători Darie Gabriel.

Trimis de pe al meu SM-A300F folosind Tapatalk

Cu parere de rau am vazut prea tirziu dar de orice eventualitate :se inscrie Pavlenco Iustina 2006 an .n. MP 14,6 ,Cernauti Ucraina

Este un pic prea devreme sa va faceti griji ca nu va prinde loc si Iustina.
Trebuie sa mai punem la punct cateva mici probleme de organizare dupa care e posibil sa apara cateva modificari la unele sectiuni. Speram ca la final totul va fi bine.
Probabil vor fi si retrageri...

Respect.

Mosneagu Mihnea open
Daca va exista posibilitatea de a apare locuri la avansati, rog transfer

Serac Octavian din Botoșani se transfera de la incepatori la avansati.Multumesc!!!

IMPORTANT!

In urma discutiilor cu organizatorii am hotarat urmatoarele:

1. Incepatorii vor juca la sala AJTM Botoșani, sala de antrenament a d-lui profesor Volodea Ivan. Sunt conditii exceptionale. Accesul in sala se face numai cu incaltaminte curata si adecvata. Organizatorii vor avea grija sa nu va lipseasca nimic... "Prietenii stiu de ce..."! 👍
Se va juca sistemul cu grupe inferioare de 4 din care se califica toti in superioare de 4 apoi eliminatorii. Eliminatoriile si finalele se vor juca la Sala Liceului Pedagogic ca sa putem face si premierea primilor 8. Multumim pentru intelegere.

2. In urma mutarii incepatorilor putem suplimenta numarul la avansati. Astfel, am decis ca vor fi 46 locuri + 2 wildcard-uri.

Sistemul de joc pentru elite, open si avansati ramane cel clasic.

Astfel incercam sa multumim cati mai mult participanti si ne cerem scuze daca am creat si neplaceri cu aceste decizii.

Respect.

Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus