AmaTur: Turneu A "Prietenii știu de ce...", Botoșani - 27.01.2018

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
?n primul rând doresc să felicit organizatorii pentru cursivitatea concursului, dar și pentru tot ce au pus pe mese (nu numai pe cele de joc).

Felicitări colegului și prietenului FLORIIIIIN UNGUREANUUUUUUUU pentru performanța de la Amatori! Florine, te așteptăm m?ine la sală! Bine ai venit în "groapa cu lei" de la OPEN!

Felicitări lui Sebi Rojniță, adversarul meu din superioare, pentru câștigarea concursului de la OPEN! Mă bucur că am avut ocazia să joc astăzi cu tine, iar când te învinge un campion la un scor str?ns, nu poți decât să te bucuri că i-ai făcut față.

Multumim tuturor pentru participare, ne place sa credem ca v-ati simtit bine, se pare ca schimbarea salii a fost un plus pana la urma.

Multumim de gazduire d-lui primar al comunei Vorona, d-lui director Lupu Daniel si d-lui Lupu Cristi pentru toata buna vointa de care au dat dovada, oameni care merita respectul nostru si care doresc sa ne sprijine si in continuare.

Felicitari d-lor Zamfirache Ioan si Marcean Ovidiu pentru organizare, mii de multumiri d-lui Portariuc Gheorghe pentru sprijin, fara dumnealui aceasta zi n-ar fi fost de nota 10. La fel de

Felicit si campionii tuturor categoriilor, au fost meciuri spectaculoase, fair play prezent.

Speram ca si data viitoare veti raspunde invitatiei noastre tot in numar mare, ne motivati pentru a reorganiza la Botoșani si alte concursuri.

Multumim.

Respect.

Un turneu la superlativ!!!!!!!
Multumiri sincere dragilor noastre gazde, a fost o zi minunata!!
Va multumesc tuturor pentru felicitari !
Vreau sa anunt prieteni si colegii mei de sala ca maine voi sarbatori alaturi de ei rezultatul meu de la acest turneu si trecere mea la un nivel superior în circuit
Cu stima si consideratiune Florin Ungureanu

Felicitari organizatorilor!!! Un turneu foarte frumos si bine organizat!!! Totul la superlativ!!! Felicitari tuturor castigatorilor, in special celor din Suceava de la Economic... si nu in ultimul rand Felicitari colegului si pasionatului de tenis de masă Florin Ungureanu pentru castigarea tuneului de Avansati si avansarea la categoria Open!!!

Felicitări de la COMĂNEȘTI
Locația super
Căldură - 1 (a trebuit sa scoatem toate bidoanele)
Lumină bună
Gazde +++
Ps. L-am lăsat pe Catalin să cântărească.. Vb. Dupa nimic nu e bătut in..
Sa fiți sănătoși Mister Portariuc & Zamfirache.. La mai multe

Trimis de pe al meu VKY-L29 folosind Tapatalk

Mulțumesc organizatorilor pentru toate eforturile depuse pentru primirea calduroasa si buna desfasurare a competiției!
Rog o modificare a clasamentului la incepatori unde dl.Mihut Benone a ocupat locul 4 intrucat in eliminatorii m-a invins cu scorul de 3-0 și in mod eronat mi s-a atribuit mie victoria .Deasemenea multumesc dl.Gavrilei Constantin care avand probleme urgente de rezolvat a cedat punctele in grupa superioara favorizand continuarea competiției.

Felicitări tuturor celor implicați in organizarea acestui turneu. Decizia de a muta acest turneu la Vorona a fost de bun augur, consider ca aceasta locație merita sa mai găzduiască asemenea turnee. Nota bene !!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Foarte frumos ,gazde ospitaliere ( putin spus), ora terminare concurs decenta , rezultat un concurs foarte reusit. Felicitari ,felicitari. felicitari.

Felicitari Sebi pt locul 1, sunt mindru ca jucam impreuna la Bacău. Felicitari Marola Dan .

A fost extraordinar.Merci mult.Asa primire mai rar.Urari de sanatate
si tot ce isi doresc organizatorii....Nu avem cuvinte
(cei de dincolo...)

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus