prima paleta profesionala

Re: prima paleta profesionala

Aham,pai e ok atunci...ms mult!
Cred ca m-am decis...o sa-mi fac aceasta paleta:
Lemn: Grubba Carbon(All+,Viteza - 8,5,Control - 7,6,Greutate - 85g)
FH: Bryce Speed FX(Power Spin,Viteza - 14,Control - 9,8)
BH:Tenergy 05(Power Spin,Viteza - 13,Control - 11,5)
Aveti ceva specificatii cu privire la aceasta combinatie,tinand cont ca "sunt" un jucator cu stilul All+...?
Chiar vreau niste pareri,daca se poate:)

Probabil vor fi multe specificatii :lol:
Nu pune fetele alea...sunt prea tari pentru all+...sunt mai mult pentru off/off+
Sugerez Bty Solcion 2.1 sau daca vrei mai mult pune o pereche de Tibhar Torpedo 2.1
Succes!

Lemnul cu carbon s-ar putea sa fie prea tare pentru tine, daca iti place sa simti mingea in paleta... ia-ti ceva all wood. La un lemn cu carbon feedback-ul e mic, mingea sare repde si nu simti exact ce se intampla cand lovesti. Eu cel putin nu simt, poate cu timpul o sa simt mai bine paleta. Vad ca dau spin din felul in care se duce mingea mai degraba decat din felul in care o simt in paleta.

mandrubogdan a spus:
Probabil vor fi multe specificatii :lol:
Nu pune fetele alea...sunt prea tari pentru all+...sunt mai mult pentru off/off+
Sugerez Bty Solcion 2.1 sau daca vrei mai mult pune o pereche de Tibhar Torpedo 2.1
Succes!
Bryce Speed FX nu este tare dar este f rapid ,greu de stapanit.
Lemnul Grubba Carbon este unul dintre putinele lemne ALL+ cu carbon si este acceptabil, nu f tare. Bineinteles ca ar fi mult mai placut la joc un "all hinoki" gen Nittaku Septear, dar acela este OFF.
In rest sunt si eu de acord ca Bty Solcion sunt fete mult mai indicate.

Vreti sa spuneti ca fete Solcion pe ambele parti ar fi mai potrivite?...
Am citit cate ceva despre ele si am vazut ca sunt niste fete bunicele care favorizeaza mai mult controlul,asta la ce ajuta in ping-pong defapt la aparare sau si la atac?
Poate cineva sa puna un link in care sunt explicate mai bine acele stiluri(All+,Off-...) eu nu-l mai gasesc si vreau sa mai arunc odata o privire!
Cu siguranta nu am inteles bine probabil si nu trebuia sa afirm ca sunt All+ fara sa stiu exact...Chiar daca pe rever tai mingile,o fac doar pentru a iesi dintr-o situatie dificila,gen cand ma ataca adversarul...in rest atac destul de mult,ba chiar daca serva este lunga trag din prima pe forehand sau chiar pe rever:)...tocmai de aceea vreau ceva mai rapid pe forehand gen Bryce Speed Fx iar pe rever ceva mai moale care sa imprime Spin dar sa reduca viteza mingii,pana la urma asta se cauta nu? :o
Sau o combinatie gen...
FH: Bryce Speed Fx
BH: Solcion
Lemn:Butterfly Timo Boll All+ SAU Kong Li Hui SAU Maze Advanced All+?
Pacat ca nu se prea dau suficiente detalii despre lemne,nici nu stiu care din acestea e defapt lemn si nu lemn+carbon :D

Cred ca interesante ar fi pentru tine si Bty Roundell despre care se spune ca emuleaza vechiul Sriver fx, o fata cu un control foarte bun de altfel. Iar cu privire la lemn iti sugerez pentru inceput tot ceva all wood de genul : Petr Korbel, Kisho Hinoki V, Timo Boll Off-, Zoran Primorac Off-(astea de la Bty). Desigur poti sa iei de la orice firma ceva bun, depinzi doar de buget si de preferinte personale. Cu privire la imperecherea lemnului cu fetele iti sugerez sa apelezi la "veterani" pentru ca au multa experienta. Bafta.

Pune o pereke de Sriver pe Grubba Carbon ala si la revedere . Nu te complica cu nush ce fete. Dupa ce uzezi fetele si te obisnuiesti cu paleta profi atunci poti alege ceva diferit pt rever sau fh. Deocamdata Sriveru e perfect

Daca nu relipeste cu "speed", nu prea conteaza ce pune.

Vi se pare interesanta si potrivita combinatia asta...
Fh:Tenergy 05
BH:Solcion...Aici vreau sa ma ajutati mai mult pentru ca nu stiu ce fata sa aleg!
Lemn:Grubba Carbon SAU Timo Boll All+ ?
Cei care ati mai avut astfel de combinatii dati si voi cate un exemplu va rog,gen:
FH: Tenergy 05
Lemn:Unu din cele 2 de mai sus!
Bh: "X" sau "Y",care e mai potrivita...scuzati numarul mare de rugaminti:)

Daca chiar vrei tnergy eu zic sa iei varianta cu burete 1.9,solcion pe rever...poti de toate cu ea,la lemn nu am experienta :D

eX1sTeNz a spus:
Vi se pare interesanta si potrivita combinatia asta...
Fh:Tenergy 05
BH:Solcion...Aici vreau sa ma ajutati mai mult pentru ca nu stiu ce fata sa aleg!
Lemn:Grubba Carbon SAU Timo Boll All+ ?
Cei care ati mai avut astfel de combinatii dati si voi cate un exemplu va rog,gen:
FH: Tenergy 05
Lemn:Unu din cele 2 de mai sus!
Bh: "X" sau "Y",care e mai potrivita...scuzati numarul mare de rugaminti:)
De ce nu incerci combinatia asta:
Lemn: timo boll all+
fh:tenergy 05 de 1.9 ( daca ti neaparat sa iti iei tenergy, daca nu Tibhar Torpedo)
bh:tibhar torpedo 2.1
Succes in alegerea setupului potrivit!

Poate cineva sa explice mai detaliat care e diferenta intre aceste 2 lemne:
Maze advanced All+
Si
Timo Boll All+ New!
Adica par unul si acelasi,si la pret si la caracterisici...ce anume il face pe unul diferit de celalalt?...numele?

Hello,
Is nou pe forum, am citit vreo 2-3 ore tot felul de pareri despre palete pentru incepatori. Dupa mai multe variante m-am hotarat pe o varianta. Is curios ce parere au cunoscatorii de aici despre combinatia asta. Am vorbit cu un prieten si mi-a zis ca ar fi cat de cat ok.
concret:
paleta A.Grubba All+ (fl) - are control mare si speed mai mic, exact cum am citit ca ar fi indicat la inceput
fata tackfire special soft 1.9 si
fata cermet 1.9
prima ar fi pt contracarat loviturile cu efect iar cealalta pt speed.
As mai vrea sa intreb daca e imp sa fie aceeasi grosime sau e in regula si una de 1.9 si cealalta de 2.1. Ce importanta are diferenta de grosime (probabil a buretelui)? Am tot cautat info despre grosimi si nu prea am gasit.
multumesc

Salut George. Sfatul meu e sa deschizi un topic separat, unde sa ridici problemele astea. Ai mai multe sanse sa primesti sugestiile dorite astfel, decat pe un topic care "canta" altceva.
Succes

maggeorge a spus:
As mai vrea sa intreb daca e imp sa fie aceeasi grosime sau e in regula si una de 1.9 si cealalta de 2.1. Ce importanta are diferenta de grosime (probabil a buretelui)? Am tot cautat info despre grosimi si nu prea am gasit.
multumesc
Grosime mai mare = viteza mai mare
Grosime mai mica = control mai mare

maggeorge a spus:
marqq a spus:
Grosime mai mare = viteza mai mare
Grosime mai mica = control mai mare
multumesc. asta e o informatie pretioasa pt un newbie ca si mine.
sau:
Grosime mai mare = topspin mai bun
Grosime mai mica = plezneala mai buna si chop mai bun

tibi a spus:
astazi v-am trimis-o la posta
XIOM-FUGA-CP
MULTUMESC
Am primit produsele de la d-voastra si sunt multumit de ele. A durat vreo 4 partide pana ce m-am acomodat cu noua paleta si vad o diferenta mare intre cealalta paleta (cea din supermarket) si aceasta. Este o diferenta in bine. Oricum, mai trebuie sa exersez pana sa "o cunosc" mai bine. Am sa mai apelez la d-voastra la urmatoarea alegere de produse.
Va multumesc.

oricand mai aveti nevoie
a fost o comanda mai deosebita cu lemnul CP
MULTUMESC

Back
Sus