prima paleta profi ALL+ poate chiar OFF-

krisztalori

organizator local
Scor reacție
57
Vârstă
45
Locație
Sinpaul, Mureș
Practic tenisul de masa de ceva timp si pina acum am jucat numai cu palete hobby si as dori sa-mi achizitionez o paleta profesionala cu un control bun dar sa aiba cat de cat si viteza.Sunt intr-o mare dilema deoarece exista o foarte mare varietate de lemne si fete cu caracteristici diferite si nu stiu care dintre aceste marci de fete si lemne mi se potrivesc cel mai bine la jocul pe care il practic!Stilul meu de joc practicat este ALL+ poate chiar OFF-(Combin loviturile puternice cu lovituri cu efecte in functie de joc)Va rog sa-mi recomandati lemne si fete ca sa-mi pot achizitiona o paleta!Multumesc

Re: Dilema

Daca stai aproape de masa, lemn cu balsa, gen Bty Balsa carbo X3 sau TSP Balsa Plus 4.5.
La distanta, lemn mai compact, cu Ayous la mijloc si Limba sau Koto la suprafata, ceva gen Bty Korbel sau Timo Boll ALL+.
Fete moi, gen Solcion, pt control desavarsit.

Primorac OFF- cu fete moi precum Banda Sigma ca tot sunt la promotie, merita

incearca un lemn all sau all+ si fete moi gen donic liga,nittaku learner.au mult control.eu m.am cam aruncat la xiom omega1(asia) si acum :m.ai mult mingile pe afara ,ceva timp pana le prind eu secretul..............

Vezi anuntul cu Andro Kinetic ALL+, pentru lemn ar fi exact ceea ce cauti.Daca-ti convine, da-mi un mp.

Re: prima paleta profi ALL+ poate chiar OFF-

Multumesc pentru pareri!Sper sa-mi fie de ajutor!

Lemn Stiga ALL NCT + Fete Stiga Boost TC

lemn all sau all+ cu fete moi cu control mare pt a simti cat mai bine mingia

Back
Sus