Primul turneu B la Slobozia - 29 mai 2010

Re: Primul turneu B la Slobozia - 29 mai 2010

Cu regret, in mod sigur nu pot veni... Asta inseamna si ca din Brăila va lipsi una din posibilele variante de transport, dar sper ca baietzii vor avea resurse destule sa ajunga si sa-l bata pe Enciu :-)
Tare ma tem ca, precum am spus, concursul de la Mangalia va fi singurul la care voi putea ajunge, daca nu cumva derapez spre Topoloveni (ce zici, Marius, te tenteaza? :-))
SUCCES TUTUROR, in diferite proportii :-)
PS- Acum ca sa fiu si obraznic (daca tot nu pot participa), nu se poate pune lista cu jucatorii inscrisi undeva pe prima pagina, eventual ca o completare la anuntul de concurs? Sistemul folosit de Paul Dragomir la Galați mi se pare f bun, cu actualizare permanenta sau cat mai frecventa. In fine, nu e vital si nici eu nu am facut asta la vremea respectiva, dar inaintarea in varsta duce la intelepciune :-)

Din București:
Cionoiu Cristian - 57

S-a terminat s-au se mai joaca ?

LA SLOBOZIA A CASTIGAT ENCIU ALEXANDRU.LOCUL 2 ,DUMITRESCU CORNEL ,IAR PE 3 MARIUS CONSTANTINESCU.

Felicitari organizatorilor ,a fost un concurs reusit ,meciuri disputate , pentru primul turneu a fost foarte bine.Felicitari Enciu !

Si restul? Sper ca nu este secret :-)

Felicitari organizatorilor care s-au straduit sa fie totul ok.Multumim domnului ''Conasu'' pentru ospitalitatea sa.Enciu a meritat sa castige concursul.La minusuri ventilatia si lumina.

CLASAMENT FINAL:
1 ENCIU ALEXANDRU SLOBOZIA IL-ORGANIZATOR
2 DUMITRESCU CORNEL BUCURESTI-NOU
3 CONSTANTINESCU MARIUS BUCURESTI
4 TEODOR CRISTIAN BUCURESTI
5 STANCIU SILVIU CALARASI CL
6 CHIRITA CRISTIAN CALARASI CL
7 CIONOIU CRISTIAN BUCURESTI
8 DINCA DORINEL CALARASI CL
9 BOACA VALENTIN BUCURESTI
10 MERCIOIU CONSTANTIN BUCURESTI
11 CRACIUNICA GABRIEL CALARASI CL
12 IONITA DAN BUCURESTI
13 CEACARESCU CRISTIAN SLOBOZIA IL
14 RASNOVEANU DANIEL SLOBOZIA IL
15 MIHALCEA DUMITRU SLOBOZIA IL
16 MUSETESCU STEFAN SLOBOZIA IL-ORGANIZATOR
17 NITU VICTOR SLOBOZIA IL 1V GR.SUPERIOARA
18 NICOLAE MARCEL CALARASI CL 1V GR.SUPERIOARA-NOU
19 MIRCEA VALENTIN BUCURESTI 0V GR.SUPERIOARA
20 BALAN IONEL CALARASI CL 0V GR.SUPERIOARA
21 NEAGU LIVIU SLOBOZIA IL 0V GR.SUPERIOARA
22 TATARAN OVIDIU CALARASI CL 0V GR.SUPERIOARA
23 NITU FLORIN SLOBOZIA IL 0V GR.SUPERIOARA
24 DEACU DUMITRU CALARASI CL 0V GR.SUPERIOARA
25 STEFAN DAN SLOBOZIA IL 3V GR.INFERIOARA
26 VASILE MARIUS CALARASI CL 3V GR.INFERIOARA-NOU
27 TRANDAFIR CATALIN SLOBOZIA IL 3V GR.INFERIOARA-NOU
28 GEANTA MIHAI SLOBOZIA IL 3V GR.INFERIOARA-NOU
29 COLCEAG NICUSOR CALARASI CL 2V GR.INFERIOARA-NOU
30 STEFAN LAURENTIU SLOBOZIA IL 2V GR.INFERIOARA-NOU
31 STEFAN CONSTANTIN SLOBOZIA IL 2V GR.INFERIOARA-NOU
32 DAN ALEXANDRU SLOBOZIA IL 1V GR.INFERIOARA
33 GIUSEPPE DANIELE ITALIA 1V GR.INFERIOARA-NOU
34 ARGINTOIANU MARIUS SLOBOZIA IL 1V GR.INFERIOARA-NOU
35 CEPARU IOAN CALARASI CL 0V GR.INFERIOARA
36 BALASESCU TUDOREL SLOBOZIA IL 0V GR.INFERIOARA-NOU
37 MARCU ALEXANDRU SLOBOZIA IL 0V GR.INFERIOARA-ELEV
38 PASTRAMA TUDOR TANDAREI IL 0V GR.INFERIOARA-NOU
39 SENIC ADRIAN SLOBOZIA IL 0V GR.INFERIOARA-NOU

Fiind primul turneu a fost super , baietii au pus mult suflet ptr. acest concurs , Bravo !
Si mai stiu ca puteti mult mai mult legat de conditiile de joc .
finala video :
.

Felicitari organizatorilor, castigatorilor si participantilor, a fost primul turneu la Slobozia si unde a lipsit experienta si dotarile organizatorii au suplinit cu entuziasm. Multumiri speciale si celor care au indurat mai greu caldura si condensul, pana la urma s-a rezolvat si cu acestea pana la grupele superioare. E loc de mai bine si data viitoare va fi mai bine!
Un mare multumim domnului Valigti pe care-l putem trece fara sa gresim la Sponsori, omul acesta a venit pe banii lui de la București sa doneze cate o cafea(2, 3, 4 :mrgreen: ) la fiecare concurent, a facut poze pe tot parcursul turneului, un prieten adevarat!
Bravo Enciu, esti nr. 1(ma mai antrenez eu :mrgreen: ), ai meritat victoria, semifinala cu Constantinescu a fost o adevarata finala, cu rasturnari de situatie, cu mingi imposibile, bravo!
Surpriza placuta cei trei de la București in frunte cu finalistul Dumitrescu Cornel (a carui serva incerc si acum sa o descifrez in minte!)Pentru viitor speram la inca un B in toamna sau iarna, sanatosi sa fim!

M-am prins si cu pozele care-i treaba .... le-am incarcat de v-o 3 ori pina sa vad ce e de facut .
Daniel , multumesc de aprecieri , mai vin , mai ajut , pentru voi , pentru noi, pentru tenis.

Back
Sus