Probleme forum

Salut. nu pot sa incarc poze in postare si nici copia ,apare- image.png
Încărcare eșuată. Nu ai permisiunea să încarci fișiere cu extensia png.-

Buna ziua!

De foarte mult timp incoace nu mai primim nici o notificare pe Tapatalk de la site-ul tenisdemasa.ro. Daca stau bine sa ma gandesc problemele au inceput sa apara de pe la ultima actualizare majora a site-ului. Cu siguranta este un conflict la mijloc intre aplicatie si forum...
Chiar nu poate nimeni sa refaca aceasta compatibilitate? Forumul din ce am vazut este licentiat (contra cost). Poate cei de acolo pot oferi ceva asistenta.
E pacat ca ani buni Tapatalk a mers fara probleme si acum nu mai primim nici o notificare. Unii dintre noi am cumparat si Tapatalk Pro si acum aplicatia e useless.
Primesc notificari pe Whatsup de la prieteni cand se posteaza un turneu nou cand as putea fi notificat de aplicatie.
Multi dintre noi nu avem timp sa stam oe site sa urmarim topicurile :(

Sper sa luati in considerare sesizarea mea si sa incercati sa gasiti totusi o solutie!
Multumesc anticipat!

Trimis de pe al meu VOG-L29 folosind Tapatalk

Ați pus pe cineva să-mi verifice mesageria după ce am postat acel răspuns lui nea Aurica? Sau e pura "coincidenta "😊
ceaec2c15106fa435474cc66d061fe04.jpg

Ați pus pe cineva să-mi verifice mesageria după ce am postat acel răspuns lui nea Aurica? Sau e pura "coincidenta "😊
ceaec2c15106fa435474cc66d061fe04.jpg

Pe forumul nostru vBulletin avem instalate toate actualizarile de securitate, nimeni nu are acces la mesajele utilizatorilor, nici macar administratorul.

Inainte sa aduceti acuzatii va rog sa va documentati.
Aveti un avertisment.

Puteți accesa turneul de la Cluj din 4/5 februarie pe Amatur? Eu nu pot intra. S-a întâmplat ceva? 🤔

Puteți accesa turneul de la Cluj din 4/5 februarie pe Amatur? Eu nu pot intra. S-a întâmplat ceva? 🤔

Reincercati acum. A mai fost raportata problema. Va rog sa va stergeti cache din browser si eventual log off/ log on din nou daca tot nu merge.

Ceva probleme pe la server astazi? Toata ziua s-au incarcat paginile greu pe telefon (4G/5G) iar pe laptop la fel, chiar daca initial am dat vina pe retea...
Observ ca nu pot uploada nici foto de pe telefon, doar screen shot. Oare sa aiba legatura cu formatul RAW?

Au fost probleme la furnizor (hosting), Cred ca sunt rezolvate.

Da, astazi a mers ceas. 🙂

Si da, am observat ca pozele in format RAW nu le uploadeaza din browser. Oare se poate face ceva in acest sens?

Mulțam.

Am o problema mai veche, se rezolvase dar a apărut iar. Mă pot conecta de pe telefon fără probleme la forum când am internet wi-fi. In schimb daca incerc să mă conectez cu internet din rețeaua de telefonie nu mai mă pot conecta. Am instalat un VPN și mă conectez foarte bine acum. Sau daca iau hotspot de la altcineva. E posibil să mai fi întâmpinat și altcineva problema asta.

Ultima editare:
Salutare. Am o problemă pe care am încercat să o rezolv personal dar nu mi-a ieşit! Am reactivat un anunţ mai vechi, pe care l-am închis anterior, pentru a adăuga un nou produs la vânzare, în acelaşi format cu vânzarea anterioară. Am citit (ulterior, mea culpa) în Regulament că aşa se face, argumentat corect, pentru că ceilalţi utilizatori să vadă vânzări anterioare, preţ, etc.

OK. Deşi am încercat editarea anunţului de nenumărate ori, tot îmi apare la anunţ prefixul "Închis", ceea ce creează confuzie.
Dacă sunteţi amabil, spuneţi-mi, vă rog, cum să fac ca să remediez greşeala şi ca să nu se mai repete şi altădată.
Mulţumesc.

Cu stimă, Gabriel

Puteti sa deschideti si anunturi noi. Nu e nevoie sa fie redeschise cele vechi. Atata timp cat nu aveti mai mult de doua anunturi deschise simultan.

Back
Sus