Probleme migrare la xenforo

clau

webmaster
Membru personal
Scor reacție
456
Locație
Bistrița
Prima problema detectata e ca s-a pierdut formatarea tabelelor din forumul Amatur, cele cu grupe, rezultate, etc.
Ma refer la tag-urile [TD] , [TR], etc.

Deocamdata am gasit ceva pe tema asta aici:

Vreau sa fac totul intr-o zi dar nu reusesc, daca aveti idei, orice ajutor e binevenit.

Pare ca bbcodes sunt suportate si de xenforo by default, doar ca problema cred ca e la clasele care se aplica. Era pe vBulletin cumva vreun plugin de stia sa aplice formatarile potrivite in functie de clase?
Post automatically merged:

exemplu:

Header 1Header 2
Content 1Content 2

Nu era niciun plugin cu formatari de tabele pe vBulletin.
Add-onul instalat nu intelege parametri de la tag-uri:

NrNume si prenume - Localitate
1

Am postat asta si iese asa:

[TABLE=collapse]
[TR]
[td]Nr[/td][td]Nume si prenume - Localitate[/td][td]
1
[/td]
[/TR]
[/TABLE]

Original era cu parametri de marime a celulei.
[TR]
[TD]Nr[/TD]
[TD="width: 280"]Nume si prenume - Localitate[/TD]
[TD="width: 25"]
1
[/TD]
[TD="width: 25"]

Din pacate desi am instalat add-onul , nu s-a rezolvat problema.
am citit mai mult despre addon-ul asta, poti sa il stergi, nu ne ajuta, decat in sensul in care face collapse la tabele automat, nimic mai mult. Om vedea pe parcurs daca ne ajuta in vreun fel, mai tarziu...

pare ca Xenforo nu are functionalitate de background color pe celule, cum am avut pana acum. Am putea pune eventual culoare pe text, dar asta inseamna ca Florin Apian sa faca update la fisierul de grupe, si, optional, sa fie refacute tabelele din turneele trecute (asta ar putea fi facut cu ceva script, se poate implementa ceva in Python, dar ia ceva timp, pana iti dai seama cum trebuie parsat un tabel ce a fost initial in vBulletin...)

Asa ar arata un tabel de la un turneu trecut (l-am mai polishat eu un pic la mana, ca sa avem o idee). Putem incerca iar cand dezactivati plugin-ul care face collapse-ul ala, sa vedem daca are vreun efect acel width... Mai putem umbla la stiluri and all, stabili culori, etc, ca mai apoi sa se faca modificarile in fisierul de grupe (aici nu am idee cum le exporteaza domnul Apian pe amatur.ro, posibil si acolo sa fie ceva probleme de rezolvat, n-am idee).

Gr.inferioara nr. 1 - All
1

2

3

4

5

V

LOC
1BADEA MIHAI - Targoviste
3-1

3-1

3-1

3

1
2DUMITRU GEORGE - Targoviste
1-3

1-3

3-1

1

3
3TONCIU COSTIN - Branesti
1-3

3-1

3-2

2

2
4TUDOR MIHAI MAXIMILIAN - Alexandria
1-3

1-3

2-3

0

4
5-

Problema cea mai mare mi se par celulele care care erau puse cu negru (1 vs 1, 2 vs 2, etc), pe care nu prea avem ce le face, cel putin momentan nu-mi vine nimic in minte, dar poate o fi vreo solutie. Tot ce am folosit aici am luat de pe https://xenforo.com/community/help/bb-codes/

1

2

3

4

5

V

LOC
1BADEA MIHAI - Targoviste

3-1

3-1

3-1

3

1
2DUMITRU GEORGE - Targoviste

1-3

1-3

3-1

1

3
3TONCIU COSTIN - Branesti

1-3

3-1

3-2

2

2
4TUDOR MIHAI MAXIMILIAN - Alexandria

1-3

1-3

2-3

0

4
5-

acel collapse functioneaza nu prost, ci spectaculos de prost, sorry de idee...

Ultima editare de un moderator:
Back
Sus