AmaTur: Turneu B RADAUTI, sambata 18.februarie 2023

posibil sa nu pot ajunge. altfel, ma inscriu vineri dar evit penalizarea. Multumesc de intelegere.

Ciurlică Mugurel din Pașcani la Hobby!Mulțumesc frumos!

Se retrage Ungureanu Petrică din Pașcani de la open

Ultima retragere fara penalizare:
Joi, 16.II.2023, ora 21.
Retragerea jucatorilor inainte de termen: 0 puncte;
Retragerea jucatorilor, de pe lista de asteptare, dupa termen: 0 puncte;
Retragerea jucatorilor dupa termen (R): 2 puncte;
Absenta nemotivata (N): 3 puncte.
Se suspenda pe o perioada de trei luni jucatorul care acumuleaza minimum 6 puncte de penalizare.

Se retrag Albu Constantin si Cotoara Toader Suceava Avansati Multumim de intelegere Succes tuturor

Se retrage Tănase Gabi, open, probleme personale. Mulțumesc de înțelegere.

Îmi pare rău, trebuie sa ma retrag (accidentat) MUNTEANU SILVIU-Suceava

R - 4. Munteanu Silviu, Suceava, 715 - 36,77 - EW.

"Vă rugăm ca cererile de motivare (nume, prenume, turneu, categorie), însoțite de documentele justificative (concediu medical, adeverință medicală, etc...) ale absențelor/retragerilor să le trimiteți la adresa de email cd.amatur@yahoo.com (de preferat) sau pe whatsapp (0757251938 – Darabă Gabriel). Pe documentele trimise, vă rugăm să ștergeți/acoperiți datele personale de identificare (CNP, serie și nr. CI, adresă, etc...) și să lasați vizibil doar numele și prenumele. Asta pentru a respecta Regulamentul privind Protecția Datelor (GDPR). După analizarea cererilor și a documentelor atașate, decizia motivării va fi luată de Comitetul Director."

Îmi pare rău, trebuie sa ma retrag (accidentat) MUNTEANU SILVIU-Suceava

Nu am niciun fel de documente medicale. Mă doare articulația genunchiului drept și nu am mers la medic. Aștept să treacă de la sine (ca în alte dăți). Am întârziat cu postarea mesajului privind retragerea cu 3 ore deoarece este prima oara când mă retrag de la un concurs si aveam impresia că ultimele retrageri sunt vineri. Nu-mi doresc să fiu sancționat, dar dacă e să o faceți pentru „respectarea regulamentului”, atunci asta e.

Nu am niciun fel de documente medicale. Mă doare articulația genunchiului drept și nu am mers la medic. Aștept să treacă de la sine (ca în alte dăți). Am întârziat cu postarea mesajului privind retragerea cu 3 ore deoarece este prima oara când mă retrag de la un concurs si aveam impresia că ultimele retrageri sunt vineri. Nu-mi doresc să fiu sancționat, dar dacă e să o faceți pentru „respectarea regulamentului”, atunci asta e.

Trebuie să recunosc în cazul de față că omul spune adevărul. E cronic, umblă bandajat în general, vă rog să-l credeți.

Va multumesc pentru raspuns. Sunt convins ca aveti dreptate - v-am si vazut jucand bandajat, dar sunt nevoit sa aplic regulamentul!. Au mai fost persoane in aceasta situatie si le-am acordat R, deci nu ar fi corect fata de ele sa nu o fac de aceasta data. Va urez sanatate!

Nu e nici o tragedie..sunt doar 2 puncte din 6 admise..Silviu nu are probleme cu absentele,nu va fi afectat cu nimic.Sanatate!

Back
Sus