Razvan , cred ca GRIGORESCU a transmis niste mesaje simple la care tu nu ai dat totusi raspuns /
De exemplu , la intrebarea lui DAR SPORTIVII NOSTRI CARE ... , ai postat inca o data rezultatele tenimenilor romani la EUROPENE , rezulatate cu care eu sint de acord ( a se vedea toate mesajele scrise de mine pe acest site ) dar nu in totalitate / Spun acest lucru pentru ca performantele puteau sa fie si mai bune / Razvan , analizind putin acest aspect , ai omis sa aminesti si de esecurile pe care le-a inregistrat tenisul de masa romanesc la EUROPENE / Locul 17 ocupat de fete la CE de Seniori nu prea este un titlu de mindrie / Despre toate discutiile care au fost acolo nu a aparut niciun comunicat oficial ( si acest lucru nu cred ca este o treaba de ...culise /). Dupa CE a urmat avalansa / Si aici GRIGORESCU are dreptate / Ce s-a intimplat cu marile noastre campioane , Badescu si Steff, care puteu schimba deznodamintul meciurilor Belarus -Romania 3 -0 , Romania - Rusia 1 - 3 , Rusia - Romania 3 -2 / Se forteaza intinerirea totala a lotului de senioare , a fost o victorie mare cu Belarus ( 3-2 la Constanța ) dar cred ca mai e mult pina departe / Iar marile noastre campioane nu au fost CAMPIOANE EUROPENE inainte de revolutie cind mingea de ping pong era de de 38 mm ci foarte recent , iar ele sint jucatoare active , si nu oricum , ci la cel mai inalt nivel /
Alt esec a fost inregistrat de nationala de juniori la EUROPENE anul acesta , de care tu nu ai amintit / Locul 16 pe care l-a ocupat reprezinta de fapt ceva mai grav : retrogradarea din prima grupa valorica dupa ce cu un an inainte se luptasera pentru medalii /Acestasta contraperformanta se datoreaza si neselectionarii lui Ionescu Ovidiu ( nume "reactivat " recent intr-un mesaj postat de PINGPONG ) . El ar fi putut ajuta echipa cel putin sa nu retrogradeze , ca sa nu mai spun ca si la dublu baieti ( unde are medalie de bronz la EUROPENELE de cadeti de la Budapesta / ) sau la dublu mixt , alaturi de parteneri de valoarea lui ( pentru ca nu se poate spune ca nu are valoare atita timp cit tu , Razvan , ai postat pe
www.adrian-crisan.ro ca este component al clubului TTF LIEBHERR OCHSENHAUSEN ///) .
Cred ca nimeni nu poate sa spune ca aceste rezultate de care eu am
amintit ( si altele pe care eu nu le cunosc ) nu puteau fi evitate / De ce nu sint "trasi de urechi" cei doi antrenori ?
In alta ordine de idei , GRIGORESCU afirma ca dl. Romanescu a fost la "plimbare " la Openul Germaniei / Eu cred ca presedintele a folosit aceasta deplasare ca pe o "vizita de lucru ". Avind in vedere ca in Germania activeaza multi jucatori cred ca a facut un tur pe la cluburile unde ei isi desfasoara activitatea,pentru a le mai vedea starea de spirit , forma
sportiva prin discutii atit cu sportivii cit si cu conducatorii si antrenorii urmatoarelor echipe : TTC TROISDORF ( unde joaca Otilia Badescu ), TuS DRIBURG ( Cristina Kont ), SV WERDER BREMEN ( Ctin Cioti ) , TTF LIEBHERR OCHSENHAUSEN ( Adrian Crisan si Ovidiu Ionescu ) , SG BW REICHENBACH ( Vasile Florea ) , sau sa se intilnesca si cu Olga Nemes ( sincer nu stiu la ce club activeaza / ) Daca dl. Romanescu nu a avut timp sa faca acest lucru insemna ca in timpul concursului trebuie sa fi avut niste intilniri cu mari personalitati din lumea tenisului de masa european si mondial / Despre toate acestea , daca s-ar fi dat un comunicat pe site-ul federatiei nu ar mai fi avut prilejul sa spuna GRIGORESCU ca presedintele a fost la ...plimbare in Germania ( cum este si normal , cred ca deplasarea a fos decontata de federatie ) /
Razvan , in finalul raspunsului tau dat lui GRIGORESCU amintesti ca la Cadiz nu a fost paznicul federatiei ci Mircea Sandu .Nu stiu daca ai ales cea mai fericita asemanare de situatii , pentru ca , daca citesti site-ul
www.frf.ro vei observa niste raspunsuri postate de presedintele FRF adresate unor "contestatari " ai lui / Poate nu am fost eu atent , dar pe
www.frtenismasa.ro , inca nu a aparut inca vreo reactie a presedintelui Romanescu...
Cred ca sint atitea intrebari la care nu se dau raspunsuri in tenisul de masa romanesc pentru ca FEDERATIA s-a urcat intrun " turn de fildes " Si pentru ca numai anumite persoane privilegiate au acces in liftul care urca in " camera de control" a turnului de fildes mentine in permanenta o stare de suspiciuni / Eu cred in bunele intentii ale tuturor persoanelor implicate ( conducatori , antrenori , sportivi ) , dar, in lipsa unui dialog deschis ( care sa rezolve situatia multor sportivi care pot ajuta echipele nationale ) nu se pot obtine rezultate care sa reflecteze POTENTIALUL MAXIM de care este in stare tenisul de masa romanesc /
Daca nu se va intimpla asa inseamna ca cei care stau in TURNUL DE FILDES sint siguri ca fundatia pe care a fost construit le va permite sa fie in siguranta . Cred ca acelasi lucru si-au dorit si constructorii TURNULUI DIN PISA ...
Razvan , in incheiere vreau sa iti multumesc de rabdarea de care ai dat dovada citind acest mesaj / Nu inseamna cam am si dreptate / Sint un simplu observator si sper ca nu am deranjat pe nimeni / Dar , pentru ca internetul iti ofera atit de multe informatii , am simtit nevoia sa imi dau si eu cu parerea . Deci nu sint eu de vina ci... Bil Gates cu MICROSOFT-ul si GOOGLE -ul lui cu tot ///
Sa auzim numai vesti bune DE PESTE TOT /