recomandare fete lemn levi off

dubovici cristian

newbie
cadet
Scor reacție
0
Vârstă
41
Locație
sighetu marmatiei
Buna ,as dori sa-mi recomandati niste fete noi de preferat europene, pt lemnul din imagine.momentan folosesc aceste fete chinezesti insa as vrea un upgrade.joc de la semidistanta. va multumesc!

- - - Actualizat - - -

Imi pare rau dar nu reusesc sa incarc pozele,lemnul e d un maro inchis,iar fetele in prezent sunt cv yinhe moon

Xiom Vega Pro. Viteza, spin, control, are tot ce-ti trebuie.

Xiom Vega Pro. Viteza, spin, control, are tot ce-ti trebuie.

Subscriu pentru xiom vega pro pe care o folosesc și eu de vreo 2 ani. Totuși sunt surprins ca dl. Laky nu ti-a recomandat și victas limber pe care dansul l-a folosit, lăudat, apărat și vândut cu succes o perioada consistenta de timp ;)
Spor la alegeri.

buna ziua

daca jucati aproape de masa 2,0..pentru semidistanta 2,2
multumesc
0728747067

Am folosit si eu un lemn Levi Sintech OFF cu fete TSP Ventus Speed si Victas Limber 01; o combinatie pe care o recomand doar celor cu un nivel tehnic mediu spre avansat.

In sfarsit am primi,lipit si probat fetele xiom vega pro 2.0 recomandate d dl Laky pt lemnul meu Levy off,caruia ii multumesc pe aceasta cale. Am crezut ca va trebui o perioada de acomodare ,dar ce sa vedeti,control,viteza,spin toate la superlativ,asa cv nu am vazut!!jos palaria in fata voastra domnilor

Subiecte similare

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus