Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Salut.
As dori sa achizitionez o paleta pentru a ma ajuta sa "trec la nivelul urmator" ( momentan sunt incepator-intermediate, fara intentia de a deveni profesionist ).
Ca si buget, undeva la 250-300 lei.
Ce recomandari aveti?
Scuze daca a parut aroganta. Dar daca dupa 3-4 ani de tenis inca sunteti la paleta din Decathlon preasamblata nu cred ca puteti sa recomandati altora cu ce sa joace.Pt Clau.
De ce trebuie sa-mi vorbiti cu aroganta? Daca asa tratati utilizatori noi mi se pare de prost gust. Si totusi traim intr-o tara libera si avem fiecare dreptul la opinie sau doar ,, profesionistii " au dreptul sa vorbeasca?? Joc tenis de 3-4 ani, am schimbat vreo 3 palete si am vazut diferenta intre o paleta proasta si una decenta. I-am recomandat baiatului ce am simtit ca este bun pt ca eu joc cu aceasta paleta de cateva luni si se simte diferenta. Plus ca daca dai 100 lei mai ramai cu 200 si in timp dupa ce va progresa isi va lua separat lemn si burete ca acuma gasesti multe combinatii pe care sa le incerci. Dar oricum nu mai intru aici pe forum am sa las profesionistii sa vorbeasca.