Va recomand sa cautati fie pe forum, la sectiunea vanzare-cumpararare, fie pe Olx. Cu un pic de rabdare, aveti posibilitatea sa gasiti si lemne la un pret accesibil, si fete de paleta de o calitate relativ buna. Sunt jucatori care doar testeaza o fata, apoi o vand cu un pret mai mic. De asemenea, dupa ce identificati un material de tenis - fie ca e lemn, fie ca e fata de paleta-, gasiti o descriere a acestuia pe site-ul
https://revspin.net.

Caracteristicile pentru o fata:

Caracteristicile pentru lemnul recomandat mai sus:
De asemenea, cam la orice produs sunt oferite si recenzii; cand am avut rabdarea sa le consult, nu de putine ori am evitat sa cumpar materiale care nu erau potrivite.
Din nefericire, la paletele preasamblate, marea problema, in opinia mea, o reprezinta lemnele, apoi fetele. Calitatea acestora lasa de dorit; cu o astfel de paleta nu aveti cum sa executati lovitura de drive backhand/forehand, pentru ca, mai tarziu, sa treceti la topspin - sunteti nevoit sa executati lovitura din brat, fara a folosi prea mult efectul de la paleta. Este adevarat ca sunt si jucatori consacrati in Amatur care folosesc astfel de palete, dar au un stil defensiv - sa greseasca adversarul.
Daca veti utiliza site-ul revspin.net, viteza, pentru un lemn de control, ar trebui sa aiba valori cuprinse intre 8 si 8.7; pentru 9 deja lemnul este off (ofensiv).