recomandari pentru paleta noua

Pt Ibra
cum se simte pt tine Grubba carbon all + ?...am si eu unul care mi s-a parut destul de lent, dar un control fenomenal...nu joc cu el din cauza vitezei mai mici....poate cu tenergy-urile tale....e altceva...:D
- - - Actualizat - - -
incerc sa ajung in jur de 19. E foarte greu pentru mine sa gasesc ferestre libere in care sa pot juca. Aici e marea problema. Mese avem, spatiu avem, ne mai trebuie si cineva care sa ne indrume corect.;)
De indrumat....ai indrumatori...acum mai trebuie sa si faci ce esti indrumat...aici apare greutatea....;)

Este adevarat ca incetineste fetele dar in schimb castigi mai mult control.Este destul de echilibrata paleta , pot face orice cu ea fara probleme.

Eu nu am incercat- cu tenergy-uri...deh, cam scumpe....acum o am cu o stiga optimum pe fh....e ok, destul de rapida, arunca bine pe lemnul asta..
iar pe rever o fata cu f mult control si efect...nittaku
Dupa cum se vede in semnatura, acum joc cu altceva mult mai ofensiv, si suficient control...;)
multzam ibra

Ultima editare:
tracer...
- - - Actualizat - - -
....19 euro fara transport de pe nush ce site...dar nu stiu daca se mai fabrica...se comporta cam ca Yasaka Visco, sau Xiom Yanus df...
- - - Actualizat - - -
...asta e site-ul...
http://www.tt-shop-eitorf.de/html/nittaku_belage.html

Back
Sus