laky
senior
Intradevar, vorba vine ca am suflat, a suflat Levi... dar cu Paint Zoomul meu!:lol: Adevarul e ca fara mana lui Levi nu prea iesea mare lucru!Eu am fost mai mult cu munca bruta si...cu berile!
Trecand la consumuri, materialele folosite au fost:
Vopsea Trinat albastru mat cod 701-39 lei/kg, produs de Trilak
Spritchit IMPA, 1kg 64 lei/kg
Intaritor(merge orice tip), 0,2 litri-20 lei
Diluant D20, 0,5 litri-18 lei
Panza de slefuit uscat de 380
Hartie de slefuit umed de 4oo
S-a aplicat sprit chit in doua straturi cu slefuire uscata dupa primul strat si umeda dupa al doilea. Timp de uscare intre cele doua aplicari 24 ore. Apoi primul strat de vopsea, cu uscare 24 ore, urmata de slefuire usoara umeda, stergere, uscare. Dupa aplicarea ultimului strat, si uscarea perfecta, se freaca bine cu o bucata de pasla groasa, pentru accentuarea matuirii. Liniile de margine si cele despartitoare, se vopsesc cu un spray alb. Spor la munca !!!
Trecand la consumuri, materialele folosite au fost:
Vopsea Trinat albastru mat cod 701-39 lei/kg, produs de Trilak
Spritchit IMPA, 1kg 64 lei/kg
Intaritor(merge orice tip), 0,2 litri-20 lei
Diluant D20, 0,5 litri-18 lei
Panza de slefuit uscat de 380
Hartie de slefuit umed de 4oo
S-a aplicat sprit chit in doua straturi cu slefuire uscata dupa primul strat si umeda dupa al doilea. Timp de uscare intre cele doua aplicari 24 ore. Apoi primul strat de vopsea, cu uscare 24 ore, urmata de slefuire usoara umeda, stergere, uscare. Dupa aplicarea ultimului strat, si uscarea perfecta, se freaca bine cu o bucata de pasla groasa, pentru accentuarea matuirii. Liniile de margine si cele despartitoare, se vopsesc cu un spray alb. Spor la munca !!!
Ultima editare: