AmaTur: Turneu A+ Regional "Ziua Națională AmaTur", Băicoi - 02.09.2018 (Zona 4)

Bucureștiul este in zona 3, va rog cititi cu atentie anuntul. Nu ca nu v-am primi, dar ne sar in cap colegii capitalisti ca raman fara participanți. :)

Scuze, nu am fost atent, dar nu cred ca ar avea de ce sa va sara in cap din moment ce in data respectiva nu e nici un concurs la București.
Dar daca asa e regula, ma supun :).

Se retrage Craciunas Bogdan, fara voia lui :))

- La acest "REGAL A+ REGIONAL"...,
- Mult Succes tuturor celor dragi in frunte cu... Marian Bogdan, - Plaiasu I, - Bianca P, - Corbu D, - Sarbu D, - Babus L, ...
- Impreuna cu urarea - "Sa nu va bate-ti prea tare pe cupe"... pentru ca nu sunt decat trei... sau patru... 👍 :sorrow: :lol: :lol: :lol:

- Salut cu mare drag Organizatorii... - numai ganduri de bine si un Turneu Reusit... 👍

- UN TURNEU PLIN DE MECIURI FRUMOASE - SURPRIZE PLACUTE - MULTE REUSITE SI NUMAI BUCURII TUTUROR

Franculescu Marius(Sinaia) și V?jeu Ionuț(Bușteni) - Avansați Mulțumesc.

Din cauza MP-ului vă rog să ne relocați la începători!

Eparu Matei
Eparu Leontin
începători

Vă mulțumim!

Stimati participanti,

Astazi am primit o veste neplacuta din partea autoritatilor locale, mai exact Primaria Baicoi, care ne-au comunicatca sala a fost inchiriata in data de 1 Septembrie pentru desfasurarea unei competitii interne a Politiei Judetene Prahova. Chiar daca rezervarea a fost facuta din luna Ianuarie (referat+cerere catre Primarie), se pare ca institutiile Statului Roman au intotdeuna prioritate....

In consecinta Turneul Regional se va desfasura Duminica, 2 Septembrie 2018, orele de incepere ramanand neschimbate.

Ne cerem scuze pentru neplacerile cauzate.:culpability:

In cazul ăsta, se retrage Pascu Răzvan de la Open din Magureni.

Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk

Back
Sus