Am ajuns si noi acasa, organizatorii va multumesc din suflet pentru participare, e pentru prima data cand "am simtit" prezenta d-vs, au fost turnee si mai numeroase dar parca acest a fost acasa la fiecare si nu neaparat la Botoșani.
Am avut echipe din Neamț, Vatra Dornei, Suceava, Straja-Rădăuți, Moldova, Bacău si nu in ultimul rand Iași, oameni si jucatori de calitate, jocuri cu tonus exceptional.
Multumiri AJTM pentru implicare si organizare si nu in ultimul rand, multumim SC MAXIM SPECIAL CONSTRUCT, d-lui Maxim Maricel pentru sprijinul acordat, o persoana care chiar daca nu participa fizic la concursurile noastre este prezenta permanent in tot ce inseamna miscarea Amatur. Va multumim.
Multumiri echipei din Bacău pentru sprijin, multumesc echipei Straja-Rădăuți pentru ajutorul de ultim moment, echipei din Botoșani (Colesniuc Romeo, Duceac Catalin, Vieru Costica, Balauca Cornel) oameni de baza ca de obicei.
Multumiri tuturor celor ce ne-au ajutat, imi cer scuze daca nu i-am enumerat.
Multumesc tuturor participantilor pentru prezenta, daca nu am fost la inaltimea asteptarilor d-vs spuneti-ne si vom corecta.
Imi pare bine ca am reusit sa incheiem in jurul orei 20,30, ca am plecat acasa in siguranta si ne-am atins si scopul (cei mai multi dintre noi).
Imi asum acest sistem de inferioare de 4, posibil sa nu-l mai repet la A+-uri dar va garantez ca e un sistem bun pentru A-uri, nu perfect dar bun de luat in seama cand numarul participantilor este numeros.
Va multumim si sa ne revedem sanatosi si la celelalte turnee din zona si nu numai. Poate construim o echipa buna si facem o vizita in Moldova, de ce nu !
Respect.