AmaTur: Turneu A+ Regional "Ziua Națională AmaTur", București - 01/02.09.2018 (Zona 3)

O propunere: Ar fi bine ca, la finalul turneului, clasamentul fiecărei categorii să conțină și punctele câștigate de fiecare participant.

?n felul ăsta, ar putea fiecare să-și calculeze mai ușor, atât punctajul din clasamentul Amatur, cât și media (MP-ul), fără a mai aștepta nerăbdător verdictul d-lui Apian de la final de lună.

Inscriere Prodan Catalin - București - Avansati

Primul turneu amatur la care am participat a fost "Cupa Table Tennis Team", București - 18.08.2018".
Acolo am fost inscris cu urmatoarele detalii "Prodan Cataliin - Baia Mare". Nu stiu cum se poate edita acest cont deoarece nu a fost creat de catre mine, iar domiciliul meu stabil este in București. (la fel si prenumele este trecut gresit cu doi de i)

Daca contul "Prodan Cataliin - Baia Mare" nu se poate modifica in "Prodan Catalin - Bcucuresti" atunci doresc inscrierea in concurs cu un cont nou cu detaliile "Prodan Catalin - Bcucuresti"

Multumesc, o zi frumoasa!
Catalin

Se retrage Azoitei George Sebastian - la avansati. Munca de sâmbătă e cea mai plăcută... :(((

Inscriere Prodan Catalin - București - Avansati

Primul turneu amatur la care am participat a fost "Cupa Table Tennis Team", București - 18.08.2018".
Acolo am fost inscris cu urmatoarele detalii "Prodan Cataliin - Baia Mare". Nu stiu cum se poate edita acest cont deoarece nu a fost creat de catre mine, iar domiciliul meu stabil este in București. (la fel si prenumele este trecut gresit cu doi de i)

Daca contul "Prodan Cataliin - Baia Mare" nu se poate modifica in "Prodan Catalin - Bcucuresti" atunci doresc inscrierea in concurs cu un cont nou cu detaliile "Prodan Catalin - Bcucuresti"

Multumesc, o zi frumoasa!
Catalin

Intra la organizare amatur dupa aceea la informatii jucatori ii scri la Florin ca vrei sa iti schimbe locatia si te-ai bucurestenizat:culpability::adoration:

Back
Sus