AmaTur: Turneu A+ Regional "Ziua Națională AmaTur", Comănești - 02.09.2017 (Zona 1)

Daca este posibil, am vrea sa ne transferam, Stroe Ionel si Oancea Marian, la open. Multumim! (fresh meat):shh::shh::shh:

Anunț important!

Anunț important!

Organizatorii au în vedere începerea turneului dimineață pentru toate categoriile în situația în care nu se depășește capacitatea maximă a sălii. (120 participanți)
Momentan sunt 102 jucători înscriși. Dacă până Joi seara la ora 21.00 nu se înscriu mai mult de 18 persoane începerea turneului dimineața devine posibilă pentru toată lumea.
Mulțumiri de înțelegere!

Se va juca cu mingi 3 stele Joola, plastic.

Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk

Ultima editare de un moderator:
Organizatorii au în vedere începerea turneului dimineață pentru toate categoriile în situația în care nu se depășește capacitatea maximă a sălii. (120 participanți)
Momentan sunt 102 jucători înscriși. Dacă până Joi seara la ora 21.00 nu se înscriu mai mult de 18 persoane începerea turneului dimineața devine posibilă pentru toată lumea.
Mulțumiri de înțelegere!
Ar mai fi de adăugat și că pentru cei care urmau să vină după amiaza , schimbarea orei de începere , ?nseamnă o schimbare , pentru unii majoră ( venirea cu o zi înainte , cazare , etc ) de situație . Poate ar trebui să vă g?ndiți și la asta .Unde mai pui că încă nu ați decis .

Ultima editare:
Se inscrie Stroe Liliana, din Bacău, la incepatori si la meniul 1.
Stroe Ionel, normal - meniul 1.
Eu ma inscriu la oala cu sarmale ( meniul 2).

Buna seara! Având in vedere situația de moment, in cazul in care hotărați sa înceapă si open-ul si elite-ul mai devreme, va rog sa luați in calcul posibilitatea începerii meciurilor la cele 2 categorii in jurul orei 11.00, așa nu se va da prea mult peste cap programul tututor, in special al celor ce vin de departe... Mulțumesc!

Se retrage Nicu Constantin.
Mult succes organizatorilor și tuturor participanților!

Ultima editare:
Buna ziua! Treceti si pe Valeanu Vlad la meniul 1, iar pe Valeanu Cosmin la meniul 2. Multumesc!

Back
Sus