AmaTur: Turneu A+ Regional "Ziua Nationala Amatur" Zona 1 (SV,BT,IS,NT,BC,VS, R.Moldova, Ucraina) -Vorona 11.09.2021

Cei din R.Moldova joacă �n concurs sau �n afara concursului.Nu-i vad cuprinși ca fiind �n regiunea 1.
Băgații și pe ei și atunci o sa fie totul regulamentar.
(Important:AmaTur: Turneu A+ Regional "Ziua Nationala Amatur" Zona 1 (SV, BT, IS, NT, BC, VS) - 11.09.2021 postat de sorin_client)
​​​​​​​
Discuția e lunga, Vasile. Probabil ca cei din alte zone aduc jucători din Bulgaria. Ungaria, Serbia, cei din Brașov din Germania și asa mai departe. Eu am protestat acum 2-3 ani și oricum nu m-a băgat nimeni în seamă. Că nu mă bagă pe mine în seama e una și să nu bagi Regulamentul Amatur în seamă, e alta. Probabil că i-am anexat și nu știm noi.

Trimis de pe al meu ANE-LX1 folosind Tapatalk

Din Botoșani la categoria avansati LUPU CRISTIAN,
Din Bacău la categoria open OANCEA MARIAN
Din Vorona la categoria Hoby LUPU DANIEL, DASCALU SERGIU, CRACIUN DANUT, ROSU MIHAI, GURALIUC ANDREI si MICHIU MADALIN.
,

Cei din R.Moldova joacă în concurs sau în afara concursului.Nu-i vad cuprinși ca fiind în regiunea 1.
Băgații și pe ei și atunci o sa fie totul regulamentar.
(Important:AmaTur: Turneu A+ Regional "Ziua Nationala Amatur" Zona 1 (SV, BT, IS, NT, BC, VS) - 11.09.2021 postat de sorin_client)

Au fost discuții aprinse pe marginea acestui subiect,mai ales în Zona 1,a noastră.In 2018,din cele 4 categorii, 3 au fost câștigate de jucători din Rep Moldova. C?știgătorul de la Elite, Dubrovnin, era jycator de nationala, la vreo luna juca meci oficial contra lui Timo Boll în nu știu ce competiție.
?n 2017,(dacă nu ma înșel) s a luat decizia în ședința anuala. ca jucătorii din afara tarii sa poată particupa la R+?n zona unde ei sau conaționalii joaca frecvent :Moldovenii în zona 1 și 2 ucrainenii zona 1 și 8,sarbii și ungurii zona 8,bulgarii zona 2 și 4
Ne convine sau nu, asta e... Probabil ca unii încearcă un sentiment de frustrare, justificat de altfel. Și eu ma întreb, când pic la un concurs în grupa cu de alde Simon Csaba, ce caut eu de fapt acolo..

Ultima editare:
Va rog sa îmi arătați paragraful din regulament unde se specifica acest lucru scris de dumneavoastră despre jucători din r.moldova.Eu am cautat și nu am găsit.
Vă mulțumesc.

Imediat voi ruga pe cineva din CD sa răsfoiască arhiva și sa răspundă întrebării.(Sunt la volan acum)
Btw
Dvs ați primit bine mersi în concursurile A organizate la Vatra Dornei jucători din Moldova sau Ucraina permanent., legitimand (ca cei mai mulți dintre organizatorii din zona, de altfel) implicit prezenta lor la R+sau T. F
V-ati pus vreodată problema ca nu pot participa?
Analog, la concursurile de la Iași făcute de Lucian Plamada, mdovenii au fost o prezenta constanta, Litovcenko și Ghinda evolu?nd chiar în echipa divizionara..
Sa nu mai zic ca probabil majoritatea au dubla cetățenie

Back
Sus