AmaTur: Turneu A+ Regional "Ziua Nationala Amatur" Zona 1 (SV,BT,IS,NT,BC,VS, R.Moldova, Ucraina) -Vorona 11.09.2021

Moroșan Mihai, Flutur Ghiță din Grănicești la categoria avansați

Trimis de pe al meu SM-J610FN folosind Tapatalk

Din Bacău la începători sau avansați unde este loc Petrisor Ojog

Bună dimineața, poate reușiți să faceți cumva să poată participa câți mai mulți jucători. Eu personal am așteptat acest turneu, doar că am reușit să mă uit pe saitul amatur la sf?rșitul săptăm?nii de lucru, iar surpriza a fost că șansele sunt mici de participare la câți jucători s-au înscris în primele 72 ore . Poate se găsesc soluții de participare organizandu-se în două zile. Mulțumesc

Am fost sunat de organizatorul competiției, dl Zamfirache, și rugat sa va comunic următoarele :
Nu exista nici o posibilitate de a suplimenta locurile, vor fi 108 +54 dintre care câte 2 wild card /categorie.
Un eveniment neprevazut face ca sala Colegiului tehnic din localitate(a doua sala din Vorona) sa fie indisponibila momentan iar duminica este programat un alt eveniment sportiv în sala unde jucam noi sâmbăta

Ultima editare:
Bună dimineața, poate reușiți să faceți cumva să poată participa câți mai mulți jucători. Eu personal am așteptat acest turneu, doar că am reușit să mă uit pe saitul amatur la sf?rșitul săptăm?nii de lucru, iar surpriza a fost că șansele sunt mici de participare la câți jucători s-au înscris în primele 72 ore . Poate se găsesc soluții de participare organizandu-se în două zile. Mulțumesc

P?nă sâmbătă 04.09 înscrierile se fac în funcție de cls

Se inscriu la Hobyy urmatori: Prajinariu Gabriel,Prajinariu Giulia si Prajinariu Mariana

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hariuc Costică și Dicu Vlad - Open. Având în vedere cum stam in clasament, solicitam 2 wild carduri. Sa fie prezent și Vasluiul..... Mulțumim.

Back
Sus