AmaTur: Turneu A+ Regional - ''Ziua Nationala Amatur'' Zona 3 (B, IF, GR, TR) - București, 11-12.09.2021

" Stramb '' nu este DL. GaVRILA { Anti, ca si maestrul Simon Csaba ], nici '' Ierbarii'', cei care folosesc '' sandvich '' [ Otilia Badescu ], ETC. Sunt guralivii care se trezesc vorbind, '' CAND NIMIC NU AU A SPUNE ''. Se cred fete LIPICIOASE la public ! Costi ,te rog, nu te face de ras !
Mă adresez în continuare conducerii amatur pentru a lua atitudine față de comentariile lupului moralist, mă consider jignit când mă face cineva strâmb, de asemenea când tovarășul nu doarme de grija unui veteran al amaturului care consider că poate să-și facă ce socoteli dorește, încă o dată vă rog să luați măsuri.

Trimis de pe al meu SNE-LX1 folosind Tapatalk

" Stramb '' nu este DL. GaVRILA { Anti, ca si maestrul Simon Csaba ], nici '' Ierbarii'', cei care folosesc '' sandvich '' [ Otilia Badescu ], ETC. Sunt guralivii care se trezesc vorbind, '' CAND NIMIC NU AU A SPUNE ''. Se cred fete LIPICIOASE la public ! Costi ,te rog, nu te face de ras !
Pai tu te-ai facut de ras cu insinuari si figuri la adresa lui Cristi, ca a trantit meciuri ca sa iasa campion judetean. Mai uita-te odata si vezi ca esti campion ... dormi liniștit...
Ps. Ma intreb cate sfori ai tras sa se afiseze acum clasamentul TF ... ca ai fi in stare :)
Pacat de varsta pe care o ai ... fii sigur ca am sa te croiesc ori de cate ori o vei lua pe aratura ... trei sute si ceva de turnee nu iti scuza comportamentul de la masa de joc si insinuarile nefondate dar cu subinteles sau "destepte" cum le consideri tu ...

Trimis de pe al meu SM-N986B folosind Tapatalk

Dl Cornel,

Nu trebuie sa va simțiți vizat, pur și simplu ati fost cel ce si-a exprimat un punctul de vedere, iar eu auzind de aproape 20 ori acestea am fost nevoit sa ofer un răspuns pentru toți.
Sincer din experienta dvs, care este nu mare ci foarte mare, nu ma așteptăm să vedeți acele lucruri ca f9iind probleme, mai ales ca va știu ca veniți de drag pentru noi și pentru acest sport socializand și fiind �mpreună.
Răm�neți aceeași persoana pe care o respect și o apreciez mai mult dec�t pe alții ca ma știți de cand eram kinder.
Au fost mulți care au discutat aceste "probleme" care eu am crezut ca sunt de �nțeles, cel puțin cu lumina care chiar nu a ținut de mine c�t și cu apa pe care am anuntat-o.

Va salut și �mi cer scuze! Chiar nu a fost și nu este nimic personal!

Offtopic:
Nea Gigi, Costi Sursilov, Florin Guluta, Cristi Docan, va rog sa va "spalati" lucrurile la voi �n curte!

Noapte buna dragilor!

Trimis de pe al meu SM-G988B folosind Tapatalk
Scuze Georgica, ma opresc!

Dl Cornel,

Nu trebuie sa va simțiți vizat, pur și simplu ati fost cel ce si-a exprimat un punctul de vedere, iar eu auzind de aproape 20 ori acestea am fost nevoit sa ofer un răspuns pentru toți.
Sincer din experienta dvs, care este nu mare ci foarte mare, nu ma așteptăm să vedeți acele lucruri ca f9iind probleme, mai ales ca va știu ca veniți de drag pentru noi și pentru acest sport socializand și fiind împreună.
Răm?neți aceeași persoana pe care o respect și o apreciez mai mult decât pe alții ca ma știți de cand eram kinder.
Au fost mulți care au discutat aceste "probleme" care eu am crezut ca sunt de înțeles, cel puțin cu lumina care chiar nu a ținut de mine cât și cu apa pe care am anuntat-o.

Va salut și îmi cer scuze! Chiar nu a fost și nu este nimic personal!

Offtopic:
Nea Gigi, Costi Sursilov, Florin Guluta, Cristi Docan, va rog sa va "spalati" lucrurile la voi în curte!

Noapte buna dragilor!

Trimis de pe al meu SM-G988B folosind Tapatalk

Si eu va iubesc.....dar fara apa nu se poate traii !

Eu zic sa mai studiezi un pic problema inainte sa comentezi... da, sunt moralist si da, la 1-0 pt. Nea Gavrila am lasat paleta jos si am trecut 3-0 pt el pe foaie pt. ca imi era imposibil sa-i fac fata (cred ca e a treia oara). Daca pt. tine asta inseamna meci trantit atunci ai o problema ... cum ti-o rezolvi numai tu stii. Insa, daca mai intrebi un pic prin jurul tau poate vei afla ca am castigat cu 3-0 in fata unui jucator foarte bun care a iesit pe podium si am avut si 2-0 cu Viorel si a reusit sa ma intoarca cu multa ambitie de la acel scor. Repercursiunile au fost ca eu si Nea Gavrila am iesit din superioare si ceilalti doi au mers mai departe... unde vezi tu trantitul sau blatul in toata actiunea mea, numai tu stii ... Dar desi m-a luat capul in acel set cu nea Gavrila si am plecat plin de nervi de la masa de joc, imi aduc aminte ca mi-am cerut scuze fata de acesta dupa cateva minute si i-am explicat ca decat sa ma enervez pt. restul zilei prefer sa ma opresc si poate, poate, voi castiga celelalte meciuri ... si am fost aproape!
Asa ca Florine da si tu din gura cand ai o baza reala ca e satula tara asta de bagatori in seama care doar fac afirmatii nefondate.

Din ce citesc aici înteleg că ai abandonat un meci, si mai înțeleg că ai trecut de gr sup. Greșit! Abandonul unui meci se penalizează cu înfrângeri pe linie . Acum clasamentul este actualizat, nu mai putem face nimic. Costică, nu cred că nu cunoști regulamentul..

Eu zic sa mai studiezi un pic problema inainte sa comentezi... da, sunt moralist si da, la 1-0 pt. Nea Gavrila am lasat paleta jos si am trecut 3-0 pt el pe foaie pt. ca imi era imposibil sa-i fac fata (cred ca e a treia oara). Daca pt. tine asta inseamna meci trantit atunci ai o problema ... cum ti-o rezolvi numai tu stii. Insa, daca mai intrebi un pic prin jurul tau poate vei afla ca am castigat cu 3-0 in fata unui jucator foarte bun care a iesit pe podium si am avut si 2-0 cu Viorel si a reusit sa ma intoarca cu multa ambitie de la acel scor. Repercursiunile au fost ca eu si Nea Gavrila am iesit din superioare si ceilalti doi au mers mai departe... unde vezi tu trantitul sau blatul in toata actiunea mea, numai tu stii ... Dar desi m-a luat capul in acel set cu nea Gavrila si am plecat plin de nervi de la masa de joc, imi aduc aminte ca mi-am cerut scuze fata de acesta dupa cateva minute si i-am explicat ca decat sa ma enervez pt. restul zilei prefer sa ma opresc si poate, poate, voi castiga celelalte meciuri ... si am fost aproape!
Asa ca Florine da si tu din gura cand ai o baza reala ca e satula tara asta de bagatori in seama care doar fac afirmatii nefondate.

Costi cred ca le dai prea multa atenție unor instigatori,avocati ai poporului,persoane cărora le plac divergentele si care se baga pe unde apuca doar doar sa stârnească o cearta ....toată lumea știe deja ca la orice conflict sau orice alta neînțelegere... la baza lor stau aceleași persoane .. lasă.i în plata domnului...e pierdere de timp!!

Totodata Felicitări echipei Andro!!!
Este o bucurie sa avem oameni care se implica și cu timpul toate vor fi mult mai bune,trebuie sa avem răbdare!
Va salut,
O zi faina !!

Trimis de pe al meu SM-A515F folosind Tapatalk

Back
Sus