Regula activizarii

marius

senior
Scor reacție
61
Vârstă
63
Locație
Piatra-Neamț
Daca poate cineva sa-mi explice cum se aplica regula activizarii;
In meciul Feng Tianwei SIN-Park Mi Young KOR la scorul de 2-2 la seturi si 10-10, ( va mai dau un amanunt este la 60 min. de la inceperea jocului )
lui Park Mi incepe sa-i fie numarate toate mingiile , atentie chiar daca pe unele din ele le ataca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :!: :!:

Re: Regula activizarii

Regula activizarii se aplica din clipa in care un set nu se termina in 10 minute. Probabil ca erau 60 de minute de la inceperea partidei dar nu se tine cont de timpul de repaus intre seturi.
Din momentul in care intra activizarea arbitrul numara loviturile jucatorului care serveste, indiferent daca acesta ataca sau nu. Jucatorul care serveste este obligat sa atace pentru a nu pierde punctul odata cu expirarea numarului de lovituri admise. Odata aplicata intr-un meci, activizarea va fi aplicata pana la sfarsitul partidei.

Corect, dar arbitra numara tot loviturile lui Park Mi si cind serveste Feng Tianwei :?: :?: :?:
Continua chiar numaratoarea dupa ce Park ataca :!: :?:

Doresc ca cineva in masura sa explice modul de aplicare al regulamentului, dupa ce vizualizeaza acest meci pe site-ul IITF. :!:

Din momentul in care arbitru decide ca este nevoie de regula activizariii( indifirent de scor)serveste pe rind cite un jucator si trebuie sa faca punct in 12 schimburi...daca nu face punct,se opreste schimbul si se pune punct celuilalt.....pina la terminarea meciului jucatorii servesc doar odata......indiferent ce scor a fost in momentul aplicarii regulei activizarii....regula activizarii se aplica daca un set dureaza mai mult de3 10 min........n-am prea citit la viata mea,asa ca nu stiu daca am fost destuyl de explicit.....cine nu intelege sa ceara detalii.....wekend placut.

Si ti-au trebuit 10 minute si 5 interventii sa explici lumii un lucru atat de simplu?

Poate vrea sa ma ajunga la numarul de mesaje, scriind cat mai multe, pe aceiasi ideie :lol: .

nu intelegeam regula...deci ca sa inteleg, regula se aplica cand jucatorul de la primire efectueaza 13 retururi, iar jucatorul de la serviciu pierde punctul? daca e asa e extrem de simplu.

muvicr9 a spus:
nu intelegeam regula...deci ca sa inteleg, regula se aplica cand jucatorul de la primire efectueaza 13 retururi, iar jucatorul de la serviciu pierde punctul? daca e asa e extrem de simplu.
uite cat de util e forumul, eu unu habar nu aveam de asa ceva :)))

Pt ca tie nu-ti trebuie niciodata 13 lovituri ca sa termini un punct. :lol:

Back
Sus