Regulament pentru postarea unui Anunt de Vanzare-Cumparare

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Buna ziua. Am citit tot topic-ul insa am gasit informatii contradictorii cu privire la posibilitatea modificarii titlului unui anunt. Pana la urma se poate modifica sau nu un titlu, siin caz pozitiv, cum?

Titlul unui anunt se poate modifica astfel:
Marchezi vechiul post ca fiind "Vandut", dupa care intri din nou in post, la sectiunea Instrumente subiect, demarchezi postul ca fiind "nevandut", dai redeschidere post de la sectiunea "Administrativ", clic pe editeaza post, folosesti "optiuni avansate", dupa care ai posibilitatea sa modifici atat titlul cat si textul, adica ai posibilitatea sa stergi titlul anuntului vechi si sa adaugi alt titlu nou si poti sa stergi textul vechi ori sa-l pastrezi si sa-l reunesti cu cel nou, poti face orice doresti. Succes!

Ultima editare:
Mesajul de mai sus e prea complicat.
Modificarea titlului se face simplu:

Edit->optiuni avansate-> se modifica si titlul

Buna ziua,

As dori sa va pun si eu o intrebare:
Daca exista un Regulament de postare a anunturilor de Vanzare-Cumparare, de ce nu se respecta acest regulament de catre foarte multi utilizatori in sensul ca nu se pune anuntul cu produsul ce se vinde (in primul rand) si nu se dau poze si caracteristici ale produselor, de exemplu la lemne tipul manerului, greutatea, numarul de straturi si felul lor (numai daca se cunoaste), etc.
Propun ca cei care nu posteaza corespunzator un anunt sa fie atentionati, iar in cazul in care continua, sa fie banati sau exclusi de pe forum...
Primiti consideratia mea,
George Popescu

P.S.: Daca urmariti sectiunea forumului cu Anunturi de Vanzare-Cumparare, o sa vedeti o multime de anunturi fara titlu corespunzator, parca ar fi puse la misto, sa ne faca nervi...

Domnul George, unii poate ca nu știu sa posteze, nu cred ca o fac intenționat. (Nu vorbesc de țepari )
Exista buton pentru "calificativ comercial" și de regula am observat ca cei ce posteaza bazaconii sunt "taxati" de "profesorii" acestei secțiuni.
Dacă dvs credeți ca nu se respecta regulamentul puteți lua link-ul sa-l aduceți aici.
Administratorul nu cred ca sta sa citească anunțurile, moderatorii fac asta pe sărite, asa ca spuneți concret ce încălcări de regulament ați constatat.

Domnul George, unii poate ca nu știu sa posteze, nu cred ca o fac intenționat. (Nu vorbesc de țepari )
Exista buton pentru "calificativ comercial" și de regula am observat ca cei ce posteaza bazaconii sunt "taxati" de "profesorii" acestei secțiuni.
Dacă dvs credeți ca nu se respecta regulamentul puteți lua link-ul sa-l aduceți aici.
Administratorul nu cred ca sta sa citească anunțurile, moderatorii fac asta pe sărite, asa ca spuneți concret ce încălcări de regulament ați constatat.
Buna ziua dl. Vladoiu. In acest moment in sectiunea vanzari nu sunt decat 2-3 anunturi simple de genul "vand" sau "la vanzare", dar au fost anunturi care chiar nu aveau un titlu corespunzator. O sa va dau cu siguranta linkul la primul anunt care consider ca fenteaza regulamentul:

Titlul unui anunț va conține explicit acțiunea de cumpărare/vânzare și produsul (produsele) în cauză. Titlul nu va conține apelative de genul: Ocazie unică!, Preț bombă!, SuperOfertă!, Preț de criză!, Foarte ieftin!, etc.

2. Conținutul topicului va conține OBLIGATORIU o descriere a produsului, dacă sunt defecte vizibile, dacă este funcțional, etc. Este OBLIGATORIE atașarea de poze REALE la produs astfel se mărește șansa ca acel produs să fie mai ușor vandabil!
-------------------------------------------------------------------------------------

P.S.: Si pe viitor spuneti.mi va rog doar "George" (ca suntem colegi de sport doar) sau daca vreti neaparat "dl.Popescu"

Ultima editare:
Va salut!
Vreau sa postez un anunt de vanzare si imi apare acest mesaj de 1 saptamina!
At this forum within 1440 hour(s), you can post 2 threads.
You post 2 thread(s). Please wait...
Am gresit eu cu ceva?

Intrebarea este pusa si mai sus, in postul #16.

Raspunsul este ca nu puteti avea mai mult de doua topicuri active intr-un interval de 60 de zile. Si le aveti: aici si aici .

Poi scrieti degeaba....setarile forumului nu tin cont ca fata a fost sau nu vanduta, ci contorizeaza doar perioada de timp in care au fost deschise subiectele. :)

Editati primul post din acel topic, adaugand produsele pe care le doriti, si ati rezolvat problema.

Multe persoane nu inteleg sistemul de vanzare cumparare de pe forum. O sa explic logica:

1. Am luat ca si standard perioada de 2 luni (1440 de ore) - un jucator amator e normal sa isi vanda materialele (cu care nu se "intelege") sau sa cumpere altele dupa o perioada de 2 luni - din aceasta cauza am permis 2 anunturi / 2 luni / 1 persoana - unul de vanzare si unul de cumparare - cand aceste anunturi devin inactive (atentie - inactive, NU inchise - altfel am putea inchide zilnic un anunt si sa facem altul nou) se pot posta alte anunturi noi!!

2. Am considerat ca daca o persoana vinde sau cumpara mai mult de 2 produse in 2 luni , din punctul meu de vedere aceasta persoana are o afacere privata online si se foloseste de forumul nostru pentru a-si comercializa produsele. Este OK, insa pentru a fi "fair play" cu toti ceilalti, consider ca in acest caz toate produsele vandute trebuie comasate intr-un singur topic de vanzare (sau maxim doua, pentru ca asa e permis). In acest caz se poate edita primul mesaj din anunt pentru a actualiza produsele vandute / cumparate.

3. Promovarea unui anunt (ridicarea lui) se poate face o data la doua zile, tot din motive de fair play, altfel s-ar abuza de aceasta functie si toata lumea si-ar populariza anuntul non stop.

Sper ca m-am facut inteles si ca intelegeti logica.

Pentru orice alte sugestii si imbunatatiri constructive sunt deschis la discutii!!

Următoarele erori au apărut când mesajul a fost trimis
Trebuie să selectezi un prefix pentru subiect.

Incerc sa pun un anunt in sectiunea Vânzarea-Cumpărare dar mi se cere acel prefix! Despre ce este vorba si ce trebuie să fac?? Multumesc!

Multumesc! Din pacate observ că nu pot trimite de pe tabletă, nu am aceste functii pe care le ai prezentat!!

Multumesc! Din pacate observ că nu pot trimite de pe tabletă, nu am aceste functii pe care le ai prezentat!!

Va salut domnule Ius76. Puteti incerca, din setarile browserului (in dreapta sus sunt trei puncte) sa bifati Desktop site si s-ar putea sa mearga.

Ie o Cacialma toată treaba pe unii si favorizeaza pe alții si penalizează,si foarte complicat să ștergi ceva să scoți ceva să pui poze etc.
Nu este de loc simplificată treaba acum vreau sa pun un anunț și nu îmi dă voie sa pun poze Io am pus doua anunțuri și deja am fost atenționat alții au anunțul cu lunile și anii și nu ii ia nimeni la rost dar asta-i viața de artist când ești vesel când ești trist...😎😂😉

Ie o Cacialma toată treaba pe unii si favorizeaza pe alții si penalizează,si foarte complicat să ștergi ceva să scoți ceva să pui poze etc.
Nu este de loc simplificată treaba acum vreau sa pun un anunț și nu îmi dă voie sa pun poze Io am pus doua anunțuri și deja am fost atenționat alții au anunțul cu lunile și anii și nu ii ia nimeni la rost dar asta-i viața de artist când ești vesel când ești trist...😎😂😉
încarcă pozele pe postimage.org și apoi copiază în anunț codul pe care îl prezintă site-ul.
Merge mai bine decât metoda pe care o oferă forumul, care mai dă rateuri.

Unii vanzatori de pe forum isi promoveaza anunturile inserand in titluri tot felul de expresii : "oferta / black friday / reducere de craciun / ocazie /etc".
Altii pun majuscule cat incape in titluri, altii semne de punctuatie multiple, punctulete si semne de exclamare.

Cum ar arata forumul daca toti vanzatorii ar proceda la fel?
Ar arata zona de vanzari ca un pom de Craciun impodobit cu papagali colorati.

Va rog respectati regulamentul care interzice astfel de promovari.
Editam zilnic astfel de anunturi.

Multumesc.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus