Re: RETURNBOARD
Re: RETURNBOARD
Fetzele de care aveti nevoie pot fi la indemina , de la cei care nu le mai folosesc , nu e neaparat nevoie sa fie de un sg fel , deci daca pui mai de la mai multe firme poate e mai bine ca te obisnuiesti cu toate , bine , trebuie sa aiba caracteristici cit mai apropiate , ca daca pui una anti si una tacky , nu faci nimic ca o sa returneze mingia foarte diferit(sau si asta poate fi un ajutor).
Dupa cum stiti cu totii fețele se rup pe contur ,mai apare cite o gaura de la curatzat , o taietura , se strica si multi renunta la ele , acestea se pot taia patrate mai mici si in loc de 16 se pun 20 iar pretul de cost o sa fie mic .Daca le cureti bine de impuritati si praf atunci eu zic ca sint numai bune ptr. asa ceva .
Daca imi aduc aminte bine , jukatorii mai batrini faceau fețe ptr. paleta din mai multe bucati ramase din fața patrata si jukau asa cu ele din economie si datorita faptului ca nu se gaseau , acum nu mai merge datorita regulilor mult mai stricte .
Pe de alta parte , sint fețele cu care jukam deci returul din "placa" va fi f. apropiat de retururile jukatorilor care folosesc astfel de fețe . Daca pui numai un soi si ala chinezesc , nu o sa fie asa de bine , ca sint totusi putini care folosesc aceste fețe , in schimb daca pui , bryce , sriver , hammond , andro, stiga, etc.. e mult mai potrivit .
Parerea mea...