Revenire in Amatur

Regulamentul este facut de noi si tot noi il putem schimba. Eu zic, ca ar fi colegial si prieteneste ca, orice jucator promovat din Amatur, sa poata reveni oricind, la dorinta lui.
Ne vedem la Oradea, Rares .

Ar fi culmea sa fie cineva impotriva revenirii lui Rares in Amatur. In afara faptului ca el e unul din pionerii acestei miscari punand umarul la evolutia acestui circuit, e si un om extraordinar , am avut ocazia sa-l cunosc prin 2007 atat pe el cat si pe tatal lui Dumnezeu sa-l odihneasca.
In alta ordine de idei , sustin ca dupa experienta acumulata in ultimii ani cred ca toti am avea cate ceva de invatat de la el. Amaturul are nevoie de jucatori cat mai valorosi, doar asa putem progresa si noi , impreuna cu ei.

Te asteptam la masa Rares!!!!

Daca mai ajungi pe acasa (la Reghin) te asteptam si la un tenis asa de revenire.

Salut Rares ! Te așteptam cu drag , ți-am simțit lipsa atât la masa de joc cât si in salile de concurs... Prima data cand am intrat in circuit am fost încântat de stilul tau , gîndește-te cati s-au facut ierbari datorita tie si jocului tau , așa ca foarte mulți v-om fi bucurosi sa te vedem iar in circuit ..

HEI......prietenii la nevoie se cunosc....noi te-am simtit alaturi chiar daca nu jucai , asa ca unii dintre noi avem nevoie de un om ca tine mai mult decat te-ai gandit deci HAI LA JOC !!! (chiar daca tu la open si noi cei multi la amatori...multi da buni , ma refer la prietenie bineinteles ) paaaaaaa

Rares ,tine cont ,daca revii ,si ne-o dorim ,vei fi ciuca batailor!!Vezi ca circuitul este mult mai performant ,eu zic sa te retragi in gloria precedenta ,altfel aura ta va avea de suferit!Dar ,luptator cum te stim ,poate vei citi clasamentul de la coada ...Bre ,da-te-n topspinul nostru....Noi ,iesenii ,te asteptam la IASI TROPHY ,MEMORIALUL CORNEL MACOVEI!Antreneaza-te ,ca tot ,ca si altii,veti avea coada-ntre picioare...Una peste alta ,asteptam sa ne revedem!!!

Nu se pune problema superioritatii sau a inferioritatii.Fiecare face parte dintr-o categorie care-i este proprie si din acest lucru nu rezulta nicio comparatie.Mult mai importante sunt caracterele decat talentele.Rares stie foarte bine acest lucru si merge pe ideea ca in sportul pe care noi il practicam,este ca in arta.Inving cativa,dar castigam cu totii.De aceea el ocupa un folder in inima mea intitulat:Prieteni cu care ma mandresc.

Back
Sus