Reverul Vietii... :|

Dupa cum spuneam,eu nu ma uit la varsta :).Si am nota 10 la purtare puteti intreba pe cineva din Barlad Scoala 8

Dupa cum spuneam,eu nu ma uit la varsta :).Si am nota 10 la purtare puteti intreba pe cineva din Barlad Scoala 8

Scuze pentru deranj dar mai citeste posturi de pe forumul asta si vezi cam cum se discuta, care e atitudinea si atmosfera.

"Puiule" faci NOTA DISONANTA fata de restul.

Pe scurt si pe intelesul tau: ai o atitudine care deranjeaza.

Notele si respectul nu au nici o legatura. Meseria se fura, iar de cele mai multe ori un adversar care te face zob i-ti da ocazia sa vezi cat de slab esti si cam ce mai ai de invatat.

Nu inteleg ce te-a deranjat, ai intrebat ff arogant cum poti lovi cu BH si ti s-a raspuns sa mai inveti ......

Ia uite finule Antal cum vb copilu asta de 11 ani cu tine ...de parca sunteti tovarasi de o viata...mda....ce bataie i-as fi dat ...atat la tenis cat si dupa ...
propun sa fie banat de pe forum ...atitudine prea de coltzu strazii ...

Ia uite finule Antal cum vb copilu asta de 11 ani cu tine ...de parca sunteti tovarasi de o viata...mda....ce bataie i-as fi dat ...atat la tenis cat si dupa ...
propun sa fie banat de pe forum ...atitudine prea de coltzu strazii ...
Bun...sa mai explic odata.
1.Eu nu ma uit la varsta
2.Sunt obisnuit cu forumuri de cs si astea
si 3.L-am vazut pe cristy007 cum vorbeste,pe el de ce nu il banati

Mai Antal Deles eu am intrebat cum sa imi "dezvolt" reverul...si daca e buna paleta mea.Nu mai posta aiurea spunand ca trebuie sa lovesc corect...
Tinere coleg!cred ca ai face mai bine ca, inainte sa inveti sa-ti "dezvolti reverul", sa inveti sa-ti "dezvolti" cei 11 ani ai tai cu ceva "antrenamente" pentru "bun simt" si "respect"!!altfel risti sa joci de unul singur la masa!!

Bun...sa mai explic odata.
1.Eu nu ma uit la varsta
2.Sunt obisnuit cu forumuri de cs si astea
si 3.L-am vazut pe cristy007 cum vorbeste,pe el de ce nu il banati
sa-ti raspund si eu pt ca vad ca nu intelegi ideea ...sigur e din cauza varstei tale...
1. Faptul ca tu nu te uiti la varsta nu inseamna ca trebuie sa vb ca si cum ai fi la coltzul strazii...varsta nu ar trebui sa fie un criteriu pentru a vb civilizat si respectuos cu cineva....adica mai pe intelesul tau ...fie ca omul cu care vb are 5 sau 60 de ani ...incearca sa-l respecti cu atat mai mult atunci cand nu-l cunosti...
2. Am inceput sa joc cs din anul 1999-2000 cand tu nu existai si stiu f bine cum arata forumurile de genu asta...insa cs-ul si tenisul de masa sunt 2 notiuni paralele...incearca sa-ti adaptezi comportamentul in functie de mediul in care te afli ...
3. Un sfat amical de la mine ...incearca ca in viitor...sa renunti la atitudinea asta gen " da pe ala de ce nu-l pedepsiti pt ca si el a gresit " ....crede-ma ca oamenii nu percep pozitiv atitudinea asta...
sper ca ai inteles....
Salut !

Ultima editare:
mda...la 11 ani citeam Povesti nemuritoare, 1001 de nopti si Robin Hood, acum la varsta asta se citeste(joaca) counter strike si forumuri. Ideea este ca modelele influenteaza enorm o minte de copil! Si vina apartine in 99% din cazuri parintilor.

Back
Sus