Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Si eu am intampinat probleme la robotul acesta si in Romania nu repara nimeni. Am facut piesele pe comanda la o imprimanta 3d unde au fost scanate, proiectate, printate, slefuite, vopsite, etc insa nu a iesit ca nou, tot mai da rateuri. Nu prea ai ce sa ii faci, daca nu mai e garantie e bun de gunoi, de asta nici nu le cumpara mai nimeni sh. Astea sunt bune de luat de noi, de o sala sau un grup mare de jucatori, forjate 2 ani cat sunt in garantie apoi vandute la "nepricepuți" care cu 1500 lei ca sa nu pice la tineStiti cumva cine repara acest tip de robot ca am si eu unul dar are o defectiune .. Multumesc!!
Si eu am intampinat probleme la robotul acesta si in Romania nu repara nimeni. Am facut piesele pe comanda la o imprimanta 3d unde au fost scanate, proiectate, printate, slefuite, vopsite, etc insa nu a iesit ca nou, tot mai da rateuri. Nu prea ai ce sa ii faci, daca nu mai e garantie e bun de gunoi, de asta nici nu le cumpara mai nimeni sh. Astea sunt bune de luat de noi, de o sala sau un grup mare de jucatori, forjate 2 ani cat sunt in garantie apoi vandute la "nepricepuți" care cu 1500 lei ca sa nu pice la tine
Trimis de pe al meu SM-S918B folosind Tapatalk