Sunt atatea de laudat incat nu stiu cu ce sa-ncep dar, mai intai de toate trebuie felicitata intreaga echipa ROTARACT, dirijorul Lucian Plamada a stiut exact ce are de facut si a reusit. Bravo voua, va doresc sa aveti numai impliniri in tot ceea ce intreprindeti, sunteti o echipa frumoasa, tanara, plina de energie, si-mi place sa cred ca toti cei prezenti va vor sustine si la viitoarele activitati. FELICITARI !
Vreau sa felicit in mod special pe Madalina pentru locul I la avansati, pentru mine nu este o surpriza, am "pariat" pe tine si am castigat. Se vede munca, perseverenta, profesionalismul antrenorului. As mai paria ca incepand de acum, in maximum un an, te vad la open

Bravo !
Felicitari tuturor castigatorilor, chiar daca din start existau favoriti se putea intampla orice pe parcurs.
Foarte important e ca Iașiul reuseste sa se "reintegreze" in Amatur cu un turneu de exceptie, aveti cu cine si cu ce, zic ca trebuie continuat, tineti-o tot asa. Am convingerea ca la viitoarele editii vor aparea liste de asteptare.
Felicitari Paul pentru munca depusa, multumiri si celor care au contribuit si ajutat la buna desfasurare a acestui concurs.
Respect.