ÎNCHIS Schimb TB ALC ST serie J din 2009 cu TB ALC FL sau DHS Hurricane Long 5 FL

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Nu are nimic, imi place dar vreau unul mai vechi, asa de colectie :D

fete: tenergy 05 si xiom vega pro

Asa incepe totul...se numeste EJ syndrom in lumea iubitorilor de tenis de masă ( Equipment Junkie )...cumperi un lemn, te gandesti ca poate altul, din alt an, sare mai bine, mai cumperi unul, mai citesti ceva pe net...apare un pont de nicaieri...si tot asa...si tot asa ! :) PS Vrei Viscarie adevarata ? E timpul pentru un credit la banca...dupa ce o sa dai cu una cu fluture negru, asteptam comparatii cu Viscariile noi ! Bafta !

Asa incepe totul...se numeste EJ syndrom in lumea iubitorilor de tenis de masă ( Equipment Junkie )...cumperi un lemn, te gandesti ca poate altul, din alt an, sare mai bine, mai cumperi unul, mai citesti ceva pe net...apare un pont de nicaieri...si tot asa...si tot asa ! :) PS Vrei Viscarie adevarata ? E timpul pentru un credit la banca...dupa ce o sa dai cu una cu fluture negru, asteptam comparatii cu Viscariile noi ! Bafta !

M-a luat flama cu Viscaria! Imi place mult :D

Am avut câteva viscarii pana acum!am avut unul mai vechi l-am vandut pentru ca era prea greu pentru mn avea 90 de gr!avea un simt incredibil si atat spin putea produce lemnul ala!am pus si chinezească pe fh!nu se compara cele noi cu cele vechi!e greu sa găsești lemnul perfect si eu caut si in momentul in care il ai cauti altul!

Vand Tenergy 05 negra de 2.1mm folosita dar mai merge, burete fara ciupituri, masuri 157x150.

pret: 80ron
Fara schimburi!

tel: 0744 479749

---------- Post added 23.02.2017 at 19:24 ----------

---------- Post added 24.02.2017 at 15:10 ----------

Redusa la 70ron!

Vand 2 bucati Tenergy 05 negre! 100ron Ambele!!
1. Tenergy 05 neagra de 2.1mm burete fara ciupituri, lipita doar cu solutie pe baza de apa! Masuri 157x151.
2. Tenergy 05 neagra de 2.1mm burete fara ciupituri, lipita doar cu solutie pe baza de apa! Masuri 154x146.

Pret pentru ambele fete 100ron!! (amandoua).

---------- Post added 23.02.2017 at 19:24 ----------

[url=https://postimg.cc/image/7jdne87p5/][/QUOTE]

Vandute!

---------- Post added 07.03.2017 at 18:03 ----------

Schimb lemn TB ALC cu maner ST (drept) serie J din 2009 cu TB ALC cu maner FL (Flared) sau cu DHS Hurricane Long 5 maner FL (Flared).

Am si cutia la lemn.
Lemnul nu are aschieri, este in stare foarte buna!!

Atasez niste poze vechi cu lemnul in ultimul post!
O sa fac poze zilele astea!

Predare personala in: București, Ploiești, Targoviște, Campina, in rest Posta sau FanCourier.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus