ÎNCHIS Schimb tenergy 05 cu tenergy 64fx sau 05 fx indiferent de culoare

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
ce culoare e tg05 , ce grosime ce dimensiuni ?
am un 05 FX rosu in stare foarte buna de 2,1 152 / 146 cred

Schimbi cu un tenergy 05, rosu (142/147) si suport diferenta in functie de starea fetei tale.

Am doua tenergy pereche taiate pe un lemn nittaku septear. Sunt taiate mari amandoua iar de grosime sunt 2.1 amandoua . Deci iti pot da la schimb tot aceeasi culoare ca a ta ptr ca nu vreau sa le desperechez. Fata este jucata 3 luni iar buretele arata impecabil ca nou. Daca imi trimiti maill iti pot trimite poze cu ea si tu la fel
- - - Actualizat - - -
Trimite mi un maill si iti trimit poze cu ea. Este de 2.1 si este taiata pe un septear . Culoarea o schimb tot cu rosu ptr ca am pereche si vreau sa joc cu fx pe bh. Stima
- - - Actualizat - - -
155/149 de 2.1 grosime

Am trimis mp cu poze. Poti sa trimiti pe mp sau pe daniel.masaro(at)yahoo.com
Merci.

Schimb tenergy 05 cu tenergy 64fx sau 05 fx indiferent de culoare

asta este
maxim 3 luni si ea jucata

asta este
Pare sa fie intr-o stare ca si fata mea Tgy05 (NU Fx), doar ca mea are dimensiuni prea mici 142/147.
Dar pentru un schimb ofer o diferenta in bani. Pentru un schimb corect, trimit fata pentru evaluare si daca e ok facem schimbul.
Regard.

Ultima editare:
nu doresc schimb cu o fata asa mica
sry
am si eu citeva la dimensiunea asta

Am doua tenergy pereche taiate pe un lemn nittaku septear. Sunt taiate mari amandoua iar de grosime sunt 2.1 amandoua . Deci iti pot da la schimb tot aceeasi culoare ca a ta ptr ca nu vreau sa le desperechez. Fata este jucata 3 luni iar buretele arata impecabil ca nou.
155/149 de 2.1 grosime
Se poate ceva poze cu fata rosie Tenergy 05.
Respecte.

asta este
dimensiuni 152 / 146
daca are cineva o stiga calibra lt /lt plus / sound m-ar interesa in mod special si nu varianta max

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus