Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
sal..dau la schimb....pe un xiom vega pro rosu conditie decenta....daca se poate ca dimensiune157/150..daca e cineva interesat pun si foto
dimensiuni are155/151mm
un produs se vinde,schimba in cazul tau daca pui poze altfel cine pui mei da bani pe vorbe ....rog pe toti potentiali vanzatori dati detali despre produse,dimensiuni si POZE. multumesc
un produs se vinde,schimba in cazul tau daca pui poze altfel cine pui mei da bani pe vorbe ....rog pe toti potentiali vanzatori dati detali despre produse,dimensiuni si POZE. multumesc
o sa pun si foto,daca eu vreau sa dau la schimb te deranjeaza??intotdeauna pun foto reale,si oamenii decid daca vor sau nu....nu am trimis la nimeni un produs fara sa vada poze... - - - Actualizat - - -
fata e in stare buna,are 2 mici crapaturi in cauciuc in partea stanga...maine revin si cu poze.sigma europe are buretele moale pt mine..de aceea si dau tenergy,pt ca e prea moale la simt... - - - Actualizat - - -
foto in primul post......