Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
un produs se vinde,schimba in cazul tau daca pui poze altfel cine pui mei da bani pe vorbe ....rog pe toti potentiali vanzatori dati detali despre produse,dimensiuni si POZE. multumescsal..dau la schimb....pe un xiom vega pro rosu conditie decenta....daca se poate ca dimensiune157/150..daca e cineva interesat pun si foto
o sa pun si foto,daca eu vreau sa dau la schimb te deranjeaza??intotdeauna pun foto reale,si oamenii decid daca vor sau nu....nu am trimis la nimeni un produs fara sa vada poze...un produs se vinde,schimba in cazul tau daca pui poze altfel cine pui mei da bani pe vorbe ....rog pe toti potentiali vanzatori dati detali despre produse,dimensiuni si POZE. multumesc
fata e in stare buna,are 2 mici crapaturi in cauciuc in partea stanga...maine revin si cu poze.sigma europe are buretele moale pt mine..de aceea si dau tenergy,pt ca e prea moale la simt...?n ce stare se afla tgy 64?.
?ti pot oferi la schimb un xiom sigma europe rosu stare ft buna.