ÎNCHIS Schlager Carbon T5000 Fl fluture negru

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

flacj

rookie
junior
Scor reacție
5
Vârstă
47
Locație
Cluj
Un prieten vinde un lemn Schlager carbon Tamca 5000 Fl, fluture negru , stare foarte bună, fără reparații.
400 Euro preț fix

Exclus schimburi!
Orice relații numai la tel 0744708493 Marius

Așa cum am precizat în anunț, orice informații se pot solicita doar la proprietar Marius 0744708493. Vă rog nu solicitați info pe forum, că nu dețin eu lemnul. Mulțumesc

Daca v-ati asumat sa ajutati un prieten si i-ati postat anuntul pe forum, asumati-va si tot ce rezulta de aici, adica sa raspundeti la intrebarile celor interesati. Altfel, il puteati ajuta sa-si faca un cont pe forum si nu va "stresa" nimeni.

Pe forumul italian am vazut ca sunt puse de la inceputul anuntului poze si greutate,respectiv la fete grosime si dimensiuni!am vazut ca la noi se practica:nu punem poze ,nu gramaj nu informatii oamenii intreaba si anuntul devine de actualitate pe prima pagina!

Trimis de pe al meu SM-A226B folosind Tapatalk

95g are lemnul.
Prietenul are o vârstă, nu le are cu internetul, smartphone-urile și alte modernisme. Dar văd că există oameni care nu pot să-și lămurească curiozitățile sunând la nr de tel oferit, dar au timp să posteze povești lungi pe net.
În ce mă privește, eu am publicat un anunț, nu mi-am asumat nimic.

Ok, anunt inchis. Mergeti si vindeti pe olx. Acolo curiozitatile oamenilor se vorbesc la telefon.Eu v-am vorbit frumos, nu v-am luat peste picior. Aveti si un avertisment cu aceasta ocazie. Mai un derapaj si ramaneti fara cont.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Subiecte similare

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus