Se cauta antrenor in Bucuresti pentru copil

kas_tt

boboc
Scor reacție
0
Locație
Bucuresti
Bună ziua!

Caut un antrenor de tenis de masă pentru băiețelul meu de 5 ani. A început deja antrenamentele acum aproximativ un an și ne dorim să continuăm cu un antrenor răbdător, cu experiență în lucrul cu copiii mici.

Locuim în București, sectorul 1, dar suntem flexibili în privința locației, în funcție de program și accesibilitate.

Dacă aveți recomandări sau sunteți disponibil pentru antrenamente individuale, vă rog să mă anunțați.

Mulțumesc!​

Buna ziua, in sectorul 1, aveti CSS1 in zona Piata Domenii sau CSTA Bucuresti pe Aleea Matelotilor. La CSTA stiu pe dl Adrian Tomescu si lucreaza cu mai multi copii si la CSS1 dna Olimpia Purendea am vazut ca se poarta foarte frumos cu copiii. Baietelul meu de 9 ani face antrenamente de aproape 2 ani la CSTA. Wow, de la 4 ani tenis de masa, excelent, succes!

Mulțumesc mult pentru informații, o să îi contactez.

Noi locuim aproape de metrou, așa că orice variantă aproape de o stație de pe linia albastră (M2) sau chiar linia galbenă (M1) ar putea funcționa pentru noi, dacă aveți și alte recomandări.

Mulțumesc mult pentru informații, o să îi contactez.

Noi locuim aproape de metrou, așa că orice variantă aproape de o stație de pe linia albastră (M2) sau chiar linia galbenă (M1) ar putea funcționa pentru noi, dacă aveți și alte recomandări.

In acest caz, probabil ati putea si la Dinamo. Dl. Laurentiu Birlan si sotia dumnealui se poarta foarte frumos cu copiii. I-am vazut la competitii cum gestionau emotiile copiilor si, spre deosebire de alti antrenori (nu din Bucuresti), nu puneau presiune si sprijineau copiii chiar cand pierdeau puncte sau meciuri.

Back
Sus