AmaTur: Turneu A Sebes, 18 feb A, H --- 19 feb E, O

Buna ziua, am fost inscrisa ieri seara (Naghiu Raluca), dar nu apar pe lista de participanti. Va rog sa corectati, multumesc.

Damian Alin -Campia Turzii elite
Ciobanu Daniel-Blaj open
Fulop Attila-Aiud Avansati
Piper Petru-Luna avansati
Bora Nicolae-Alba Iulia elite
Danieluc Gabi-Selimbar elite
Baciu Gabriel-Tarnaveni elite Bleoca Marius-Tarnaveni elite Sabau Gheorghe–Tarnaveni open Sabau Aurel–Tarnaveni open Dabacan Dorin–Tarnaveni open Chibulcutean Ioan–Tarnaveni open Kesmarki Laszlo-Tarnaveni open Borla Nicolae –Cluj Napoca hobby Avadanei Maria-Cluj Napoca hobby Naghiu Raluca –Cluj Napoca hobby

Cred ca trebuie sa imi schimb stilul de inscriere la turneele organizate de Nelutu Dirlea & Florin Apian:
imi iau job de noapte, sa stau treaz la ora 24 in preajma postarii topicului cu turneul aferent, ca sa ma pot inscrie intre primii si astfel sa pot participa la turneu ;-)

Ce inseamna sa ti se duca vestea pentru organizare ireprosabila si ospitalitate recunoscuta!

Bravo Nelutu & Florin!

Gogu, nu vreau sa fiu rau, dar la Cluj unde e asa greu, nu exista varianta "Suna un prieten"

Gogu, nu vreau sa fiu rau, dar la Cluj unde e asa greu, nu exista varianta "Suna un prieten"

Ce ar insemna ca toti sa se bazeze pe “un prieten”?
Listele de inscrieri s-ar transforma in postarile a catorva dintre “prieteni” (la care s-ar inscrie membrii fiecarui grup de prieteni).

Consider ca e mai corect sa se stie care este ora oficiala de postare a topicului concursului respectiv (parca era mentionata undeva…, ora 20), iar apoi, fiercare, cu responsabilitatea aferenta, sa isi anunte inscrierea.

Insa,…

Se inscriu
Jurescu sorin
Hancig mircea
Frunză alexandru
Grubacichi marius
Mutrescu eugen
Toți din timisoara la elite.

da,scuze ca nu am observat la momentul inscrierii!
...
...

as mai avea o intrebare/sugestie....!!!
poate se ia in calcul o discutie la nivel CD;
am observat ca la mai toate categoriile se inscriu jucatori de la categorie inferioara la categorie superioara si ramin jucatori din categorie pe din afara turneelor.oare nu se poate reglementa faptul ca jucatorii din categorie inferioara sa se poata inscrie la categorie superioara DOAR daca sint locuri disponibile(neocupate de jucatorii din catergorie)
e o intrebare,idee,nu o critica.
multumesc

Se retrag de la Elite: Leric David, Ardelean Raul si Daroti Florin

Back
Sus