Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Nu este chiar asa de greu de trucat. Eu am jucat cu Samsonov o minge memorabila, bineinteles castigata de mine... :roll:VISCO a spus:daca e trucaj, sa muncit enorm la el. Jucatul pe sub masa presupune ca mingia sa treaca cu bine printre toate stinghiile alea, iar ca sa simulezi asa ceva este munca grea de tot iar ca sa dai cu mingia in muchia mesei intentionat si in mod repetat de atatea ori...
Ba nu sa muncit deloc. Fetele au mimat miscarile, iar mingia sa adaugat la editare. Asta e!Razvan a spus:Nu este chiar asa de greu de trucat. Eu am jucat cu Samsonov o minge memorabila, bineinteles castigata de mine... :roll:VISCO a spus:daca e trucaj, sa muncit enorm la el. Jucatul pe sub masa presupune ca mingia sa treaca cu bine printre toate stinghiile alea, iar ca sa simulezi asa ceva este munca grea de tot iar ca sa dai cu mingia in muchia mesei intentionat si in mod repetat de atatea ori...![]()
![]()
Trucajul l-am facut pe la inceputul meu in editare video. Daca l-as face acum, probabil ca ar iesi mai bine.