secvente youtube

Uitati-va si minunati-va.3 tipe care joaca absolut bestial fac un show echivalent al celor de la Harlem Globetrotters in domeniul baschetului
Culmea ca s si frumushele
Astea s bune de luat ca antrenoare la Galatzi,Noni.Angajeaza le si ma mut acolo:)
Chiar daca e trucaj,ia le oricum..macar ne distram si noi oleak

Sunt de-a dreptul siderat :shock: . Nu pot sa cred ca cineva poate avea atat de mult control incat sa dea cu mingia in muchia mesei repetat de atatea ori. Credeti-ma ca eu nu pot sa cred ceea ce vad. e trucat, nu se poate :shock:

Waldner , Ma Lin paziti-va ! :lol: :lol: :lol: :lol:

ma tem ca e asa mai trucat, mingea se misca cam repede fetele alea nu au cum sa comunice asa repede schimburi si mai ales cu cea de pe scaun, imposibil asa o mobilitate si o comunicare! sa fie si ma lin si timo boll ca tot nu se misca ca astea!

Re: secvente youtube

daca e trucaj, sa muncit enorm la el. Jucatul pe sub masa presupune ca mingia sa treaca cu bine printre toate stinghiile alea, iar ca sa simulezi asa ceva este munca grea de tot iar ca sa dai cu mingia in muchia mesei intentionat si in mod repetat de atatea ori...

Un singur lucru-mi spune clar ca e trucat. La sfarsit cand fetele se aseaza pe scaun si trec mingia de la una la alta cu muchia paletei, sunetul care se aude nu este corect, este sunet de mingie pe masa nu de muchie de paleta! 😉

VISCO a spus:
daca e trucaj, sa muncit enorm la el. Jucatul pe sub masa presupune ca mingia sa treaca cu bine printre toate stinghiile alea, iar ca sa simulezi asa ceva este munca grea de tot iar ca sa dai cu mingia in muchia mesei intentionat si in mod repetat de atatea ori...
Nu este chiar asa de greu de trucat. Eu am jucat cu Samsonov o minge memorabila, bineinteles castigata de mine... :roll: :D 😉
Trucajul l-am facut pe la inceputul meu in editare video. Daca l-as face acum, probabil ca ar iesi mai bine.

Razvan a spus:
VISCO a spus:
Nu este chiar asa de greu de trucat. Eu am jucat cu Samsonov o minge memorabila, bineinteles castigata de mine... :roll: :D 😉
Trucajul l-am facut pe la inceputul meu in editare video. Daca l-as face acum, probabil ca ar iesi mai bine.
Ba nu sa muncit deloc. Fetele au mimat miscarile, iar mingia sa adaugat la editare. Asta e!

[220]yRBM76Wfzy[/220]
Vai ce pot face astia cu mingiile de ping pong :X

,schimburi de mingi superbe

Back
Sus