Hades
junior
Ultima editare de un moderator:
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
:lol:Hades a spus:Pentru ierbari!
Si mai tare cum spune rusul Butterfly (la momentul 0:23). Pentru cine nu stie, butterfly=fluture. Pe de alta parte, butter=unt, iar fly=musca. Rusul spune butterflea, adica butter=unt, iar flea=purice.Pe undeva pe la inceput spune autorul: "Tovaras Wang Hao" =))
Jocul roboteilor![]()
Domnule, eu nu am zis ca e de "kkt" si nici ca e bine, ci doar ca e joaca roboteilor. Daca matale prin robotel intelegi "kkt", inseamna ca erai tare murdar pe maini cand erai mic. Eu m-am referit la caracterul foarte automatizat si instinctiv/din reflex al jocului. Adica ceea ce rezulta in urma a zeci de mii de ore de antrenament, cand corpul tau actioneaza din reflex la orice minge vine. De unde analogia cu robotii...Iar s-a gasit unul sa vorbeasca aiurea in tramvai. Da' cum vrei ma nene sa joace? Ce inseamna robotel?
Ai auzit si tu (ca toti care folosesc expresia asta) la Waldner ca a zis o data despre Ma Long ca joaca ca un robot si deh, hai sa ne rupem in figuri ... Ce inseamna dupa mintea ta sa joci ca un robotzel? [...] Esti obisnuit sa tai mingea pina adormi si sa ataci abia pe la a 20-a minge, cind ti-o ridica ala la vreo 15 cm de masa ... Altfel, stiu, e greu sa ataci cu top spin, e cu miscare, e cu efort ... e grele ...
[...] si vii tu si zici: aaa, de kkt, niste robotzei ...