Senzational

Re: Senzational

FlorinBN a spus:
No Cristi, tocmai ai fost comparat cu Creanga. Trebuie sa tragi tare acum pentru niste rezultate. :roll:
Voila ... am castigat la Topoloveni. Conteaza sau tre sa castig vreun Pro Tour ?

rflash a spus:
FlorinBN a spus:
No Cristi, tocmai ai fost comparat cu Creanga. Trebuie sa tragi tare acum pentru niste rezultate. :roll:
Voila ... am castigat la Topoloveni. Conteaza sau tre sa castig vreun Pro Tour ?
Laudarosule!!! :P
Felicitari,era si cazul!Ma bucur pentru tine!
ps.Le-ai zis baietilor cine-ti va fi viitorul partener de dublu?? :D

Va fi o decizie grea ..... tre sa aleg intre tine si Luminita :mrgreen: :mrgreen:
Cu ce sa aleg, cu mintea sau cu inima :P :twisted: :mrgreen:

waldner, las-o pe luminita, ca esti insurat, alege cu mintea. :lol: :lol: :lol:

Of ..... ma asteptam la mai multe de la tine Gabi.
Pai ia fa mataluta un mic exercitiu :
Luminita :
  • 1. are "ceva" experienta la jocul asta
  • 2. ca o consecinta la 1. stie cum sa se miste la masa ceea ce e foarte important la dreptaci+dreptaci
  • 3. are un joc mai ofensiv ceea ce imi convine
  • 4. daca se departeaza de masa poate fi activa de la distanta (ia tu o iarba frictionless si da cu ea de la 1.5m de masa sa vezi ce iese, ca si bunica are timp sa se aseze la o astfel de minge)
  • 5. contra dublurilor de top (Alex+Bogdan de exemplu) mai rau deranjeaza un capac bine pus (indiferent daca e cu softul sau cu zimtii) decat iarba
Deci cu ce trebuie sa aleg pana la urma :P ?

joc eu cu tine :mrgreen: :mrgreen: 😉
ps glumesc evident nu am eu valoarea ta

Auzi,stii ceva?! :D
Vrei nu vrei,meciurile din campionat tot cu mine le joci,n-ai de ales :lol: ,iar faptul ca joi i-am batut pe marii campioni Trifu-Ciobanu poate n-a fost o intamplare 😉 (na ca i-am dat de gol).
Oricum o sa-mi dau toata silinta,eu o sa trag tare,o sa ma antrenez sarguincios,am sa urmaresc numai meciuri de dublu,o sa incerc sa ma misc cat mai mult la masa, astfel poate am sanse sa ma selectionezi pentru turneul final de dublu!!! :D

waldnere s-au umflat hormonii in tine???ce dracu'esti ''barbat'' insurat

cristinele tata de unde era sa stiu eu ca ala nu e id-ul tau?
si a doua la mana eu nu am jucat 13 ani tenis pe cand tu cand erai la politie.....
nu esti un amatur cum vrei sa pari
intreabal pe tiganu cu cine are meciuri mai grele cu mine sau cu tine :lol:
am glumit

Back
Sus