Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
E cea mai tare jucătoare din sud estul țării...Buna seara! Voi fi in zona si as vrea sa profit de ocazie, sa joc. Mai e vreun loc, la vreo categorie? Nu conteaza categoria, sunt mai "kamikaze" , doar sa joc![]()
Rosoga Ana, din Constanța. Rog inscriere.
Multumesc.
Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk
Se poate o reactualizare a clasamentelor ...mulțumesc Bogdane
Amatori: 60 participanti; ora incepere turneu: 9,30 ? confirmarea inscrierii se face la ora 9,15
Open: 36 participanti; ora incepere turneu: 9,30 ? confirmarea inscrierii se face la ora 9,15
Elite: 36 participanti; ora incepere turneu: 13,45 ? confirmarea inscrierii se face la ora 13,30
Din păcate vă puteți inscrie doar la categoria " maxim avansați"find in momentul de fata la începătoriDk se poate sa ma inscrieti la open, sa prind loc...multumesc..ca vad ca lista de asteptare la amatori e cam lunga..
Ok, multumesc..stiind ca e "la un loc"_ "amatori"_ crezusem ca se poate.. Sper, intr o zi, sa se poate ca in Albena, la "Open" sa se poate inscrie orice doritori, f buni sau mai putin buni...Din păcate vă puteți inscrie doar la categoria " maxim avansați"find in momentul de fata la începători
Trimis de pe al meu SM-A530F folosind Tapatalk
Ok, multumesc..stiind ca e "la un loc"_ "amatori"_ crezusem ca se poate..
Din moment ce sunt locuri,da se poate.Dk se poate sa ma inscrieti la open, sa prind loc...multumesc..ca vad ca lista de asteptare la amatori e cam lunga..
Dk se poate sa ma inscrieti la open, sa prind loc...multumesc..ca vad ca lista de asteptare la amatori e cam lunga..
patrickstefan125 a spus:Din păcate vă puteți inscrie doar la categoria " maxim avansați" fiind in momentul de fata la începători
Ana Anna a spus:Ok, multumesc..stiind ca e "la un loc"_ "amatori"_ crezusem ca se poate.. Sper, intr o zi, sa se poate ca in Albena, la "Open" sa se poate inscrie orice doritori, f buni sau mai putin buni...
Si eu cred ca se poate.
Din moment ce sunt locuri,da se poate.
Care sa fie impedimentul ?
luci_rac a spus:Impedimentul este Regulamentul Amatur 2018 paragraful 4.1.5.
La Albena se joaca dupa alt regulament!
SuccesBabus Liviu se transferă la Elite.