AmaTur: Turneu A "Serbările Toamnei", Vălenii de Munte - 27.10.2018

Felicitari Pascu Razvan!!! Un elitist in devenire!

Trimis de pe al meu Huawei Mate 10 PRO folosind Tapatalk

Felicitări premianților categoriei Avansați:
Genu, Alex, Șerban și Marius, cu un plus pentru ultimii doi deoarece aceștia nu au evoluat încă la Open.
Chiar dacă acum ceva vreme a greșit față de mine și alt coleg din Amatur, pentru că nu sunt un ranchiunos, nu pot să nu remarc clasarea foarte bună a lui Johnny Plăiașu.
Felicitări Johnny!
Cele bune tuturor!

Trimis de pe al meu ANE-LX1 folosind Tapatalk

Nea Gigi, eu nu gresesc...am cerut doar sa jucati corect...2 aprilie...

3771d662b3c536c661baa53d3bc0180b.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

- La categoria "Greiolr" - Elite - "Ploua" cu felicitari pentru fruntasii turneului 👍 👏 👏 👏

- Locul Unu - Fratila Robert - Mega Best
- Locul Doi - Macarenco Andrei - Mega Best

- Locurile 3-4
- Constantinescu Rares - Super
- Iancu George - Super

- Ma bucur sa vad ca Iancu George clasandu-se in top... - inca mai are un cuvant de "Spus" vis a vis de generatia "Tinara " la care "Motoarele" functioneaza altfel si care s-au ridicat foarte mult si super bine... 👍
- Felicitari inca odata George

- Cu trei victorii in grupa inferioara la Elite ... merita felicitat si Marian Bogdan... 👍👏 - impreuna cu urarea - La cat mai multe victorii... de acum in colo... 👍

- Considerand ca acest turneu a fost un ultim "Antrenament" pentru Turneul Final...
- MULT SUCCES TUTUROR - 👍

Nea Gigi, eu nu gresesc...am cerut doar sa jucati corect...2 aprilie...
Greșești din nou! Valoarea unui concurent, oricare ar fi acela, nu ține de precepte, altfel nu ar mai fi atât de frumos sportul. Dacă ar fi să ne luăm după logica ta, astăzi Marius Copil nu l-ar fi învins pe Alexander Zverev (este cel mai recent exemplu care mi-a venit în minte).
Și mai este un lucru: eu particip la turnee pentru a juca tenis nu pentru a-mi bate joc de mine sau de altul. Dacă unii o fac, este foarte grav pentru un curent cum este Amaturul.

Greșești din nou! Valoarea unui concurent, oricare ar fi acela, nu ține de precepte, altfel nu ar mai fi atât de frumos sportul. Dacă ar fi să ne luăm după logica ta, astăzi Marius Copil nu l-ar fi învins pe Alexander Zverev (este cel mai recent exemplu care mi-a venit în minte).
Și mai este un lucru: eu particip la turnee pentru a juca tenis nu pentru a-mi bate joc de mine sau de altul. Dacă unii o fac, este foarte grav pentru un curent cum este Amaturul.

?ți dau MULȚUMESC...

- Surpriza placuta a turneului a fost prezenta lui George Durdun cu un stand bogat de materiale sportive profesionale de specialitate - care au o calitate "IREPROSABILA"... 👍

- George multumim pentru prezenta ta la turneu... pentru sfaturile tehnice si discutiile prietenoase pe care le ai cu noi toti ... si pe care numai tu stii sa le faci atat de "Ispititoare" - "Apetisante" si atat de mult dorite de noi... 👍

- George multumim inca odata si te asteptam la cat mai multe turnee alaturi de noi... 👍

Back
Sus