buta radu senior 17 Oct 2017 #24 Bogdan V a spus: Radu Buta si Dan Niculae, București, Elite. Click pentru a extinde... Va rog sa rectificati Dan Nicolae este la OPEN Va multumesc
Bogdan V a spus: Radu Buta si Dan Niculae, București, Elite. Click pentru a extinde... Va rog sa rectificati Dan Nicolae este la OPEN Va multumesc
lazarici_79 cadet 17 Oct 2017 #28 Lazar alin .breaza avansați! Trimis de pe al meu SM-G930F folosind Tapatalk
G george60 organizator principal 17 Oct 2017 #31 Iancu George - Elite Radu Florin - Open Sdranca Mircea - Avansati Pascu Cristian - Avansati
Bogdan V Echipa AmaTur 17 Oct 2017 #32 Totpal Marius, Elite. Vajeu Ionut, Amatori. Cobeanu Marius, Elite.
D darius.corbu senior 17 Oct 2017 #34 Se inscrie Corbu Darius din Valenii de munte avansati si Sdranca Mircea din Ploiești avansati Trimis de pe al meu HUAWEI VNS-L31 folosind Tapatalk
Se inscrie Corbu Darius din Valenii de munte avansati si Sdranca Mircea din Ploiești avansati Trimis de pe al meu HUAWEI VNS-L31 folosind Tapatalk
B Barta Istvan-Zsolt senior 17 Oct 2017 #35 La elite: Petho Mihaly - Racosul de Sus Bardocz Szilard - Capeni Cocean Valer - Baraolt Bartha Istvan-Zsolt - Aita Mare
La elite: Petho Mihaly - Racosul de Sus Bardocz Szilard - Capeni Cocean Valer - Baraolt Bartha Istvan-Zsolt - Aita Mare